klarek napisał(a):Rozumiem, że nie wiskasy, royale i puriny
Kilka whiskasow dostałam więc nie miałam na to wpływu. Resztę kupuje i łapie się za głowę jak drogie to ss rzeczy. Saszetka jedzenia średnio 5 zł. Dziennie 1,5 - 2 sztuki. Do tego trochę suchego. A to dopiero mały kotek
klarek napisał(a):Czy ja wiem? Nie jestem przekonana czy nie byłoby taniej. Jednak ja nie umiem zbilansowac dobrze jedzenia. Liczę że producenci wiedzą co robią
giovanna napisał(a):O tak, na te whiskasy, royale czy puriny koty się rzucają, a tam więcej soi, kukurydzy niż mięsa, a otworzysz mięną puszkę kot powącha i w nosie ma
Fringilla napisał(a):klarek napisał(a):Czy ja wiem? Nie jestem przekonana czy nie byłoby taniej. Jednak ja nie umiem zbilansowac dobrze jedzenia. Liczę że producenci wiedzą co robią
Może i wiedzą, ale czy ta wiedza się przekłada na dobry produkt...giovanna napisał(a):O tak, na te whiskasy, royale czy puriny koty się rzucają, a tam więcej soi, kukurydzy niż mięsa, a otworzysz mięną puszkę kot powącha i w nosie ma
I na koniec chodzi o to, żeby kot zjadł cokolwiek, więc dajesz fastfooda [historia mego życia]... jak z dziećmi
BARF w teorii brzmi zawsze dobrze, ale z praktyką jest różnie... Moja kota surowizny nie tknie przykładowo, a odmrożonej - w ogóle fuj.
klarek napisał(a):
Talia teraz mam wrażenie, że tylko je i śpi i regularnie korzysta z kuwety. Nadal ma problem z piciem wody i wydaje mi się, że to raczej sam brak umiejętności picia niż niechęć do wody
•Sol• napisał(a):
A dziś przeżyłam pierwszy wzrusz taki poważny. To jest kot milczek, miauczy tylko jak rano chce wyjść, tak to cisza. A dziś przybiegł i w locie na mnie mrrmiau, które zrozumiałam jako baw się ze mną, po późniejszej gonitwie okazało się, że słusznie. No i zaczyna mnie wyróżniać
Fringilla napisał(a):Stefan jak zawsze pełen dystans
tak! albo jak w nocy przychodzi na przytulasy i dziób podstawia do całowania. Albo jak MUSI zasypiać z moją ręką między łapami, obejmując mnie jak małpkaFringilla napisał(a):No to są te momenty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości