Teraz jest 21 listopada 2024, o 15:57

Namietne poczatki

Nie pamiętasz tytułu dawno przeczytanej książki? Spróbujemy pomóc!
Regulamin działu
REGULAMIN DZIAŁU: zanim zapytasz - przeczytaj!
POMOC - pytania i problemy.

Archiwum czyli ZNALEZIONE! TYTUŁY.

Jeśli Twój tytuł został rozpoznany / przypomniany /odnaleziony - oznacz, prosimy, stosownie temat (dodaj ZNALEZIONY w jego tytule)!

Ulubiona autorka/autor: Diana palmer

Namietne poczatki

Post przez Patusia17722 » 13 grudnia 2019, o 20:11

Dziewczyny, szukam ksiazki, ktora zaczyna sie jak bohaterka wychodzi z dyskoteki i tam spotyka JEGO (chyba Rosjanin), Od razu łaczy ich jakas szalona, dzika namietnosc.
Pierwszy sex maja chyba juz w taksowce ( limuzynie? ), potem jada do niego.
On oczywiscie milioner. Dzien czy dwa pozniej, okazauje sie, ze on jest albo jej szefem, albo jakis inwestorem... w kazdym razie na jej zebraniu on sie pojawia. Nie bardzo pamietam co dalej, bo mieszaja mi sie ksiazki
Ale ich dzika namietnosc na pierwszych stronach i sex w samochodzie jest charakterystyczny...
Pomozcie prosze!!

Ulubiona autorka/autor: Janet Evanovich

Post przez Janka » 13 grudnia 2019, o 21:50

Wydawało mi się, że może to być harlequin Światowe Życie napisany przez Lynne Graham. To był trzytomowy cykl, a Rosjanin był najprawdopodobniej w części pierwszej. Imię miał na S. Możliwie, że Siergiej.
Niestety przeleciałam wszystkie opisy książek Lynne Graham i żaden tu nie pasuje. HQ z Siergiejem w roli głównej też nie.
Pomyślę jeszcze, bo z czymś mi się to nadal kojarzy.
Obrazek

Ulubiona autorka/autor: Diana palmer

Post przez Patusia17722 » 14 grudnia 2019, o 01:02

Kurcze masz racje! Bo z ta ksiazke wiążą sie jeszcze z dwie inne... w jednej dziewczyna byla jakas dziennikarka czy pisarka, ktora nienawidziła takich meskich macho i jako przyklad takiego opisała glownego bohatera, z ktorym potem oczywiscie była. Nie wiem czy on nie był bratem tego z dyskoteki?
Coś tak mi świta...

Ulubiona autorka/autor: Janet Evanovich

Post przez Janka » 14 grudnia 2019, o 15:49

Gdyby był bratem tego z dyskoteki, to też byłby Rosjaninem, a wtedy na pewno odpadłaby Lynne Graham, bo u niej nigdy nie było cyklu z dwoma Rosjanami. Cykle z Rosjanami łączą się ze sobą poprzez bohaterki.

W ogóle nie kojarzę w Światowym Życiu ani jednego cyklu z dwoma Rosjanami. W Gorącym Romansie tym bardziej nie będzie.

Mamy na forum dział z przeróżnymi listami i spisami. Praktycznie nigdy do tego działu nie zaglądam, więc go zupełnie nie znam, ale wydaje mi się, że kiedyś coś mi się obiło o uszy, że jest tam m. in. podział romansów wg kraju, w którym toczy się akcja lub wg kraju pochodzenia bohaterów.
Może tam zajrzysz i sama sprawdzisz?

Jeśli on był Rosjaninem, to powinno być bardzo łatwo znaleźć książkę, bo Rosjanie są rzadkością.
Obrazek

Powrót do Punkt Tytułów Zagubionych