montgomerry napisał(a):a co to jest GR?
klarek napisał(a):Beta testowana była już od dłuższego czasu. Uwag było sporo, ja też narzekałam, ale mam wrażenie że nic to nie dało. Ktoś miał pomysł na LC i niezależnie co powiedzieliśmy, jego było ważniejsze. Taki bezsens.
montgomerry napisał(a):a co to jest GR?
ja się przyzwyczajam do LC nie jest źle
kejti napisał(a):powoli uzupełniam 2019 na Goodreads, czy tam można dodawać do znajomych pomijając kontakt poprzez fb czy też google?
Jak mogę Was znaleźć?
edit:
LC u mnie od paru minut, za cholere nie mogę się pozbyć tej reklamy
https://i.imgur.com/Ms8r5PS.jpg
Szczypta_Kasi napisał(a):Chyba kiedyś próbowałam, ale nie styknęło.
Ja takich portali to głownie używam w celach statystycznych.
Dziękuję, zwłaszcza tym, którzy doczytali serię do końca (2 tomy) i zrozumieli, że pod osłoną niemoralnego erotyku kryło się coś znacznie bardziej wartościowego, niż mogłoby się na pierwszy rzut oka wydawać
Karina32 napisał(a):Kejti - na stronie 1001 romansów jest teraz tydzień z Melisą Darwood i akurat zaczęli wczoraj od Gordiana, więc napisałam co o nim myślę, że to jedna z gorszych książek tego roku i że jest bardzo wulgarna. A to odpowiedź autorki (nie bezpośrednio do mnie, ale biorąc pod uwagę, że mój komentarz był jedynym negatywnym, to wiadomo o co chodzi)Dziękuję, zwłaszcza tym, którzy doczytali serię do końca (2 tomy) i zrozumieli, że pod osłoną niemoralnego erotyku kryło się coś znacznie bardziej wartościowego, niż mogłoby się na pierwszy rzut oka wydawać
kejti napisał(a):od razu mi się przypomniało jak broniłam Greya, że tam większe przesłanie, że chodziło o to dlaczego on taki jest owszem chodziło o to ale 3/4 to sam seks
Powrót do Wiadomości i publicystyka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości