giovanna napisał(a):Nie puszczaj samych zwierzaków luzem, teraz to nawet na wsi ludzie szybko jeżdżą i nie uważają. Rodowodowe tyle kosztują, ale trzeba też patrzeć żeby hodowla była zarejestrowana w zwiążku kynologicznym, bo w tych pseudo to tanio kupisz pieska, a potem trzy razy tyle wydasz na jego leczenia, albo będzie miał problemy psychiczne jak mój Axel.
giovanna napisał(a):Nie puszczaj samych zwierzaków luzem, teraz to nawet na wsi ludzie szybko jeżdżą i nie uważają. Rodowodowe tyle kosztują, ale trzeba też patrzeć żeby hodowla była zarejestrowana w zwiążku kynologicznym, bo w tych pseudo to tanio kupisz pieska, a potem trzy razy tyle wydasz na jego leczenia, albo będzie miał problemy psychiczne jak mój Axel.
duzzza22 napisał(a):
Czy któraś z was zna jakąś stronkę, forum gdzie mogę znaleźć spis dobrych psich karm? Dla seniorów i juniorów, plus z rozpiską składów, wad i zalet.
Daję każdemu odpowiedniego Brita, ale zastanawiam się czy może nie zmienić
klarek napisał(a):Myślę, że docelowo może tak się skończyć. (...) Jak na razie ma być jej, na naszym utrzymaniu, a potem... wyjdzie z czasem
klarek napisał(a):Frin, chciałabym dwa, ale i tak do jednego ciężko było przekonac takiego jednego Pana
klarek napisał(a):Dzięki, dziewczyny
Dorotko, Mała chciała czarną małą kulkę. Tak jakoś sobie myślała A dzisiaj rano wyszukala na olx kocięta z 19 października. Już jest po rozmowach wstępnych. Zarezerwowała trojkolorową koteczkę. W niedzielę jedziemy pooglądać malucha. Do odbioru za 2 tygodnie. Trochę za malutkie jak dla mnie, ale zobaczymy
O losie
Będzie rewolucja w domu
Frin, chciałabym dwa, ale i tak do jednego ciężko było przekonac takiego jednego Pana
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości