Teraz jest 21 listopada 2024, o 15:56

Romans, muzyka, gitara

Nie pamiętasz tytułu dawno przeczytanej książki? Spróbujemy pomóc!
Regulamin działu
REGULAMIN DZIAŁU: zanim zapytasz - przeczytaj!
POMOC - pytania i problemy.

Archiwum czyli ZNALEZIONE! TYTUŁY.

Jeśli Twój tytuł został rozpoznany / przypomniany /odnaleziony - oznacz, prosimy, stosownie temat (dodaj ZNALEZIONY w jego tytule)!

Ulubiona autorka/autor: nie mam pojęcia

Romans, muzyka, gitara

Post przez anakonda7lo » 5 listopada 2019, o 21:29

Hej hej hej :hejka: :hejka:
Szukam pewnej książki, romans z tematem muzycznym. Bohaterowie byli muzykami, na pewno grali na gitarze. Zaczynało się jakoś tak, że dziewczyna grała w jakimś klubie że swoim zespołem, a jej przyszły wybranek, był zdziwiony że dziewczyna może tak dobrze grać(?), na pewno uważał że była sexi. Po tym koncercie chyba tą dziewczyne wyrzucili i kapeli i przyjęli tego chłopaka, nie wiem czy to jej wtedy aktualny chłopak jej nie wywalił, ale tuatj nie jestem pewna. Ona chyba mieszkała w samochodzie swoim przez jakiś czas i ukradli jej gitarę. Ogólnie to spotykała swojego przyszłego kochanego, i grali razem chyba, jakiś jam session, albo coś takiego, chyba u niego w mieszkaniu. W każdym razie, on ją nagrał I wstawił to gdzieś do internetu. Potem laska była zdziwiona bo ją ludzie poznawali, a ona nie wiedziała o co im chodzi. Być może pracowała też w jakimś sklepie z gitarami.
Niestety imion zupełnie nie pamiętam, kojarzy mi się ze główna bohaterka mogła mieć na imię Victoria ale może zupełnie ściemniam.
Nie mam też pojęcia czy czytałam to po polsku czy angielsku :/
Mam nadzieję, że może komuś coś zaświta, bo ja już zupełnie nie mam pojęcia co to może być :niepewny: :ermm:

Ulubiona autorka/autor: Nalini Singh

Post przez kejti » 7 listopada 2019, o 10:35

miałam małą fazę i trochę czytałam o rockowcach ale tego kompletnie nie kojarzę więc może czytałaś po angielsku :mysli:

.
.

Let's find some beautiful place to get lost.

Ulubiona autorka/autor: Różnie to bywa

Post przez Księżycowa Kawa » 11 listopada 2019, o 21:20

Abbi Glines miała coś o muzykach...
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu.
Denis Diderot

"If you want it enough, you can always get a second chance." MM
*
“I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM
*
Zamienię sen na czytanie.

Powrót do Punkt Tytułów Zagubionych