Hej hej hej
Szukam pewnej książki, romans z tematem muzycznym. Bohaterowie byli muzykami, na pewno grali na gitarze. Zaczynało się jakoś tak, że dziewczyna grała w jakimś klubie że swoim zespołem, a jej przyszły wybranek, był zdziwiony że dziewczyna może tak dobrze grać(?), na pewno uważał że była sexi. Po tym koncercie chyba tą dziewczyne wyrzucili i kapeli i przyjęli tego chłopaka, nie wiem czy to jej wtedy aktualny chłopak jej nie wywalił, ale tuatj nie jestem pewna. Ona chyba mieszkała w samochodzie swoim przez jakiś czas i ukradli jej gitarę. Ogólnie to spotykała swojego przyszłego kochanego, i grali razem chyba, jakiś jam session, albo coś takiego, chyba u niego w mieszkaniu. W każdym razie, on ją nagrał I wstawił to gdzieś do internetu. Potem laska była zdziwiona bo ją ludzie poznawali, a ona nie wiedziała o co im chodzi. Być może pracowała też w jakimś sklepie z gitarami.
Niestety imion zupełnie nie pamiętam, kojarzy mi się ze główna bohaterka mogła mieć na imię Victoria ale może zupełnie ściemniam.
Nie mam też pojęcia czy czytałam to po polsku czy angielsku
Mam nadzieję, że może komuś coś zaświta, bo ja już zupełnie nie mam pojęcia co to może być