giovanna napisał(a):Spoiler:
Oj tak!
W ogóle to jak on się jej bał niby nie, ale jednak trochę tak
Weź. Ta kapota. Ona jest taka zielona, jak niezbyt zdrowa psia kupka...
•Sol• napisał(a):Karino, ja nie wiem jak Ty się uchowałaś do dziś z nieznajomością
Giovanno, o proszę. To ciekawa numeracja. Nie zagłębiałam się w to nigdy.
A w ogóle poprzednie polecasz, czy tak raczej średnio?
Szczypta_Kasi napisał(a):Karino daj znać kiedy się zdecydujesz wtedy i ja może się zdecyduję.
•Sol• napisał(a):niemoc czytelnicza to jest w ogóle straszna rzecz. Mnie właśnie trochę wzięła... I przez to zamiast być dwie książki do przodu jestem do tyłu...
A teraz mam ochotę na Chase
W ogóle ostatnio chyba ciężko o dobry historyk co?
giovanna napisał(a):•Sol• napisał(a):niemoc czytelnicza to jest w ogóle straszna rzecz. Mnie właśnie trochę wzięła... I przez to zamiast być dwie książki do przodu jestem do tyłu...
A teraz mam ochotę na Chase
W ogóle ostatnio chyba ciężko o dobry historyk co?
Ciężko, Księcia nocy Hoyt przeczytałam, ale trochę nie moje klimaty i byłam odrobinę rozczarowana, chyba za bardzo się napaliłam, teraz czekam na tego księcia Ainswooda Chase może mi się spodoba? No, a potem to już jak narazie nie ma na co czekać, bo w zapowiedziach cisza z historykami.
edit. skłamałam, bo chyba jest jakaś Quinn i Long w zapowiedziach Ambera, ale opisy do mnie nie przemawiają, chociaż pewnie i tak kupię
ooo i to jest super informacja. Aż zobaczę czy cały cykl jest, bo chciałabym chyba tak po kolei. Tak myślęAntenka napisał(a):Sol Lord Belzebub już jest na Legimi. Jakoś się pospieszyli tym razem bo na Wojowniczke trzeba było trochę poczekać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość