Janka napisał(a):Są czekoladki "After Eight", czy jakoś tak. Ja ich nie jem. Dla mnie są paskudne. Pewnie świeczka lub wosk też by mnie drażniły tą miętą.
Papaveryna napisał(a):Sama nie wiem Każdy wygląda ładnie, ale opisy takie sobie mają. W ogóle nie miałam nigdy wosków z tej firmy. Warto się na jakiś skusić?
Janka napisał(a):Very, pokażesz świeczki potterowe?
Lucy napisał(a):MOMENT IN TIME
NUTY GŁOWY: bursztyn, czarny pieprz
NUTY SERCA: truskawki, mandarynka
BAZA: wanilia, paczula, drewno sandałowe
Wyjątkowa mieszanka aromatów świeżych truskawek i soczystych cytrusów z wanilią, paczulą i bursztynem.
Bardzo ciekawy i piękny zapach. Owoce połączone z bursztynem, do tego te drewno sandałowe i paczula. Całość jest elegancka i bardzo ciepła. Moc jest duża i jeżeli kogoś drażni paczula, to może mieć problem.
Papaveryna napisał(a):Ja nawet nie wiem jak pachnie paczula
Papaveryna napisał(a):On się zalicza do świątecznych? Tak po naklejce mi się wydaje, ale nuty znowu mi się nie kojarzą ze Świętami
Papaveryna napisał(a):
A z Kringle to pojawiają się w ogóle nowe zapachy? Mam wrażenie, że oni cały czas mają to samo
Janka napisał(a):Ten towar nie jest zbyt popularny.
Składniki, przyrządy i gotowe zestawy do produkcji świeczek są w niemieckich sklepach z rzeczami do robótek ręcznych i majsterkowania. Może więc są też w polskich. Są też w sklepach z zabawkami takie zestawy dla dzieci, coś jak "Mały chemik" lub "Mały detektyw".
Wydaje mi się jednak, że te wszystkie zestawy i półprodukty ukierunkowane są na robienie zwykłych świeczek, a nie zapachowych.
Olejki do świeczek widziałam kiedyś w sprzedaży na jarmarku świątecznym, ale nie wiem, czy można było sobie z nich stwarzać własne mieszanki.
Lucy napisał(a):
A idź mi, tam to tylko wypuszczają nowe zapachy w dużych słojach. https://www.kringle.pl/najnowsze-zapachy,173,0.html
joakar4 napisał(a): Ja dzięki Alias odkryłam świece DW Home i mogę Wam je szczerze polecić. Są tańsze od Yankee, ale mają piękne zapachy i ładnie się wypalają.
Papaveryna napisał(a):
Ten zapach ma w sobie paczulę: https://www.pachnacawanna.pl/pl/p/Yanke ... IGHT-/1720
Pierwszy raz, gdy go miałam dosłownie oszalałam. Szybciutko wypaliłam, ale za drugim trafił mi się jakby mocniejszy i zaczął mnie drażnić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości