Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu. Denis Diderot
"If you want it enough, you can always get a second chance." MM * “I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM * Zamienię sen na czytanie.
"...Gary (...) niedawno zerwał ze swoją dziewczyną z powodu niezgodności charakterów (charakter nie pozwolił jej zgodzić się na to, by Gary sypiał z jej najlepszą przyjaciółką)". Neil Gaiman "Nigdziebądź".
Jak na ozdobę to całkiem spore. Teraz trudno mi dokładnie określić ich wielkość, ale wydaje mi się, że z 20 cm to miały z pewnością, a może były nawet dłuższe.
Lucy - zajrzałam do innego Kika i tam też są sanki, ale w mniejszym rozmiarze i te powinny być dla ciebie odpowiednie. Ale tak poza tym, to towar w Kiku [delikatnie to ujmując] jest byle jaki. Wydaje mi się, że znacznie gorszy niż w Pepco. Porównałabym Kika do sklepików z towarami za przysłowiową złotówkę.
Gdy oglądam tego typu filmiki zawsze mnie zastanawia, jak dlugo takie konstrukcje przetrwają, zanim je zniszczy ulewny deszcz albo coś innego. Niemniej, fajny pomysł i wykonanie.
"...Gary (...) niedawno zerwał ze swoją dziewczyną z powodu niezgodności charakterów (charakter nie pozwolił jej zgodzić się na to, by Gary sypiał z jej najlepszą przyjaciółką)". Neil Gaiman "Nigdziebądź".
https://www.youtube.com/watch?v=XMLX8KWFUfw To jest filmik z kanału Ula Pedantula, w którym reklamowane są strony na Instagramie oferujące rękodzieło. Niektóre wyroby są super cudne. Mnie zachwyciły misie w domkach, plakaty i malowane obrazki.
Też pomyślałam, że są drogie. Niektóre plakaty na tej stronie były jeszcze droższe. To może być dobry prezent dla kogoś, kto ma nowe mieszkanie i jeszcze ciągle puste ściany.