basik napisał(a):nowy autor Chris Carter i jego debiut Krucyfiks to książka od której nie mogłam się oderwać, chociaż romansu jest tu raczej mało za to fabuła, nie spadające ani na moment napięcie, seryjny morderca gwarantują świetną lekturę ale tylko o osób o mocnych nerwach
dla mnie bomba!!!
Papaveryna napisał(a):O masz, ciekawe dlaczego
Nie znam się kompletnie na Legimi. I w ogóle nie słuchałam nigdy audiobooków. Ciekawe jak by mi z nimi było
Kojarzysz może ten cykl?
https://lubimyczytac.pl/cykl/365/rizzoli-isles
Czytałam chyba z 6 tomów.
kojarzę, czytałam pierwszą część, nawet spoko, chociaż nie lubię głównej bohaterki ale zamierzam kiedyś kontynuowaćPapaveryna napisał(a):O masz, ciekawe dlaczego
Nie znam się kompletnie na Legimi. I w ogóle nie słuchałam nigdy audiobooków. Ciekawe jak by mi z nimi było
Kojarzysz może ten cykl?
https://lubimyczytac.pl/cykl/365/rizzoli-isles
Czytałam chyba z 6 tomów.
kahahaha napisał(a):Czytałam Simona Becetta, opisy niektóre "obrzydliwe" ale same historie dopracowane
to dobrze, a jak wrażeniaPapaveryna napisał(a):kahahaha napisał(a):Czytałam Simona Becetta, opisy niektóre "obrzydliwe" ale same historie dopracowane
Skończyłam pierwszy tom i w sumie mnie nie zbrzydziło
W skutych lodem skałach nieopodal miasteczka uniwersyteckiego Guernon, położonego we francuskich Alpach, zostają odnalezione okaleczone zwłoki mężczyzny. Podczas śledztwa, które prowadzi delegowany z Paryża komisarz Pierre Niemans, mają miejsce kolejne morderstwa. W tym samym czasie inny policjant, Karim Abdouf, w oddalonym o 150 km Sarzac próbuje wyjaśnić zagadkę profanacji grobu chłopca, który zginął przed laty w wypadku samochodowym. Ktoś włamał się do grobowca, ktoś systematycznie usuwa wszelkie zachowane fotografie dziecka...
„Chcę mieć pewność, że nie wyrzucisz mojej książki do kosza, ale będziesz siedział na krawędzi krzesła i czekał, co dalej” – mówi Harlan Coben w jednym z wywiadów. Jedyna szansa daje mu tę pewność.
Kiedy trafiła mnie pierwsza kula, pomyślałem o swojej córce.
Chirurg plastyczny Marc Seidman zostaje postrzelony we własnym domu. Zapada w śpiączkę. Po przebudzeniu dowiaduje się, że jego żona nie żyje, a sześciomiesięczna córka Tara zniknęła bez śladu. Płaci dwa miliony dolarów okupu, ale dziecko nie wraca do domu. Mija osiemnaście miesięcy. Nieoczekiwanie porywacze znów nawiązują kontakt z Markiem. Jest gotów na wszystko, by odnaleźć Tarę...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości