Lucy napisał(a):O kurczę nie oglądałaś ani jednego odcinka?
kahahaha napisał(a):Lucyfera uwielbiam. Ale fakt że najlepiej po kilku odcinkach dobrze trochę odpocząć od niego.
Przeplatam ten serial odcinkami "Już nie żyjesz“ i “Santa Clarita Diet" - Drew Barrymore jest tam taka słodka choć trzeba lubić widok krwi i flaków
W kolejce czeka Stranger Things i nie mogę doczekać się nowego sezonu Grace i Frankie
Janka napisał(a):Lucy napisał(a):O kurczę nie oglądałaś ani jednego odcinka?
Ani jednego.
Tak naprawdę, to z seriali ja w ogóle mało co oglądałam.
W całości znam tylko "Friends", "Dallas" i "Powrót do Edenu" (był na YouTube, może jeszcze jest). Możliwe, że znam całego "Monka", ale mogło się zdarzyć, że któryś odcinek przeoczyłam.
Oglądałam też większość odcinków "Robin Hooda".
Znam mniej niż połowę odcinków "Riptide" i kilkanaście odcinków "Psych". Zaczęłam "Na wariackich papierach".
Z nowszych widziałam dwa sezony "Lethal Weapon", kilka odcinków "Hawaii Five-0" i kilka "Scorpion" oraz kilka pierwszych "Lucyfera".
Z polskich seriali znam kilka krótkich i bardzo starych dla dzieci: np. "Wakacje z duchami", "4 pancerni i pies", "Pam Samochodzik i Templariusze". (Mam jeszcze kilka seriali na dvd, ale na razie ich nie oglądałam: "Do przerwy 0:1", "Przygody psa Cywila", "Stawka wieksza niż życie" i jeszcze jakieś.)
Oglądałam w całości też kilka polskich seriali dla dorosłych: "Alternatywy 4", "Zmiennicy", "07 zgłoś się" i "40-latek". (Dwa pierwsze mam na dvd.)
Możliwe, że jeszcze coś oglądałam, ale w tej chwili mi nic więcej nie wpada do głowy.
A! No właśnie! Jeszcze oglądałam przez jakiś czas "M jak miłość", tak z 50, może nawet 100 odcinków, w okolicach odcinka nr 400.
Lucy napisał(a):A co z Miasteczko Twin Peaks, Strażnik Teksasu, Ally McBeal, czy Buffy: Postrach wampirów ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości