•Sol• napisał(a):raz że wtórni, dwa, my te wszelkie wątki ciekawe, jak psoty czy konflikt James&Syriusz kontra Snape znamy doskonale z cyklu o Harrym.
Chyba że jakiś film poszkolny, czasy wojny, coś tego typu...
mdusia123 napisał(a):A wy jak sądzicie? Miałaby szansę na przetrwanie ta przyjaźń w prawdziwym życiu, czy raczej niekoniecznie?
Kawka napisał(a):Czytając też zwróciłam uwagę, że Harry ma małe powodzenie jak na takiego celebrytę. Szczerze mówiąc, podobało mi się to, że nie wszystko mu wychodzi, bo to jakimś stopniu czyniło go sympatyczniejszym i nieszablonowym.
Apropos, co jest grane z J. K. Rowling, że pojawiają się ostatnio memy z hejtem na nią? Co autorka zrobiła Harremu?
mdusia123 napisał(a):Kawka napisał(a):Czytając też zwróciłam uwagę, że Harry ma małe powodzenie jak na takiego celebrytę. Szczerze mówiąc, podobało mi się to, że nie wszystko mu wychodzi, bo to jakimś stopniu czyniło go sympatyczniejszym i nieszablonowym.
Apropos, co jest grane z J. K. Rowling, że pojawiają się ostatnio memy z hejtem na nią? Co autorka zrobiła Harremu?
Tak, to faktycznie było fajne, że Harry nie jest najlepszy we wszystkim czego się dotknie. Ale z tak mikrym powodzeniem to autorka naprawdę ciut przegięła. No jak? Przecież za taką sławą powinno się uganiać z pół Hogwartu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości