Korci mnie żeby podejrzewać Marię. Wiek pasuje, inteligencja, obycie, ma warunki.Janka napisał(a):Na agenta najbardziej pasują mi w tej chwili Viola i Maria
a była pewnie z tydzień ona jest królową robienia dramy, nie ma co ukrywaćKarina32 napisał(a):Zastanawiam się co Górniak tam robiła. Cała ta szopka, jaką odegrała przy skoku Myślałam, że dotrwała co najmniej do końca serii, bo gdzieś czytałam jej wypowiedź, jak to jej było ciężko, bo nie było kawy i odpowiedniego dla niej jedzenia. I że sobie cały organizm rozstroiła całym tym programem. Brzmiało to,jakby kilka miesięcy gdzieś z dala od cywilizacji spędziła...
•Sol• napisał(a):Misiek mnie zaskoczył przy zadaniu z basenem. Miśka też nie ma jakoś dużo, ale on Agentem? Nie pokazaliby, że psuje, jakby nim był a przecież on rąbnął te kartki.
Lucy napisał(a):Oglądał ktoś TZG ?
Janka napisał(a):•Sol• napisał(a):Misiek mnie zaskoczył przy zadaniu z basenem. Miśka też nie ma jakoś dużo, ale on Agentem? Nie pokazaliby, że psuje, jakby nim był a przecież on rąbnął te kartki.
Więcej osób rąbnęło kartki. Pokazując wszystkie, dali automatycznie alibi agentowi, jeśli był pośród nich.
Karina32 napisał(a):Już chyba Gołota się lepiej ruszał.
Lucy napisał(a):Z Żyły wyszła biedna skrzywdzona dziewczynka,
teraz rozumiemJanka napisał(a):Sol, miałam na myśli, że pokazując widzom, a nie że pokazując innym uczestnikom.
to też była dziwna zagrywka. I na fejsie ktoś w komentarzu napisał, że to wcale nie podejrzane, że kamerzysta idzie za Czubówną na siku...Janka napisał(a):Manewry z kopertą Czubównej też pokazano widzom, a nie uczestnikom.
co do całej tej sytuacji mam takie same podejście jak Ty.Janka napisał(a):W Agencie na razie największą głupotą było dla mnie to, w jaki sposób Andrzej i Mariola ustalali, kto skoczy, a kto nie.
•Sol• napisał(a):Dwóch Agentów?
Ale jak to? Jednocześnie?
•Sol• napisał(a):A co o tym myślicie? https://nczas.com/2019/03/08/skandal-w- ... ekli-foto/
dla mnie to trzeba brać poprawkę że to Edzia. I olać.
•Sol• napisał(a):Marii film (Sztuka kochania, ona to reżyserowała) leciał ostatnio w TVNie jakby to miało mieć jakieś znaczenie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości