Kawka napisał(a):Dziękuję serdecznie Liberty
"Słodką dziką miłość" Rosemary Rogers czytałam i nawet mi się podobało.
Z Very Cowie czytałam tylko "Podwójne życie". Myślę, że po coś sięgnę.
Po Jilly Cooper miałam sięgnąć - ktoś na forum polecał.
Iris Johansen lubię i czytuję, ale tylko w wydaniu historycznym. Współczesne od niej mnie nie ruszają.
Lucy napisał(a):Źle
Dobrze mieć drugą część pod ręką.
Lucy napisał(a):
Gordian jest trenerem sztuk walki i studiuje inżynierię. Oczywiście jest mega przystojny, co skrzętnie wykorzystuje. Zabił swojego ojca, ponieważ znęcał się nad nim i matką, ale dostał wyrok w zawieszeniu, przespawszy się z sędzią, którą świadomie uwiódł. Jego matka ponownie się zakochała i poślubiła Howarda,który ma córkę Kirę. Dziewczyna również interesuje się sztukami walki i widać, że spotkało ją coś złego. Gordian od pierwszego spotkania ma ochotę ... robić z nią różne rzeczy, ale powstrzymuje go słowo: przyrodnia siostra. Coraz częściej słyszy też głosy w głowie, ma napady agresji i dręczą go koszmary. Okazuje się, że w jego ciele zagnieździł się szatan
Najgorsze jest to, że narratorem jest Gordian, który nie jest seksownym draniem, tylko zwykłym prostakiem. Cały czas rzuca obleśnymi tekstami, że człowiek ma dość. Myślałam, że to będzie zwykły romans, a zostałam zastrzelona opętaniem. Nie bardzo mi to tu pasowało, ale to tylko moje zdanie.
Nawet nie wiecie jak się cieszę, że nie kupiłam tej książki.
Powrót do Aleja Czerwonych Latarni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości