Lucy napisał(a):Jeżeli taki miała pomysł na siebie, to spartaczyła kompletnie. Mogła z siebie zrobić biedną porzuconą żonę, a wyszła na szurniętą babę. Teraz większość współczuje jemu, że musiał się użerać z taką kobietą.
Już jakiś czas temu pojawił się ktoś, dla kogo mocniej zabiło jej serce - donosi romantycznie gazeta. Ma na imię Tomasz. Mieszka w Sopocie. Ma za sobą karierę sportową. Jest też tatą dwóch córek. Gwiazda wprawdzie nie obserwuje konta pana Tomasza, ale polubiła jego zdjęcie z córką. On z kolei obserwuje konto Edyty i jej syna Allana. Niedawno wstawił na swój profil filmik, na którym czule gładzi kobiecą dłoń. Tak się składa, że identyczne paznokcie, jak te na zdjęciu, ma teraz Edyta Górniak!
Chyba każdy przyzna, że w obliczu tak miażdżących dowodów nie ma się nad czym zastanawiać...
duzzza22 napisał(a):Nie znoszę Pitta.
Karina32 napisał(a):duzzza22 napisał(a):Nie znoszę Pitta.
To tak, jak ja
Fringilla napisał(a):A które to jej pozytywne role? (No ja najbardziej jako protagonistkę cenię w Mad Maxie
Fringilla napisał(a):ps jak tak mam z DiCaprio... jako aktor ok, ale tak w ogóle to poza moim horyzontem zdarzeń
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości