CITRUS & SEAGRASS - to kompozycja świeża o zdecydowanym, męskim charakterze perfumeryjnym. Zarówno w paleniu jak i na sucho czuć akordy cytrusowe oraz drzewne z lekką nutką zieleniny. Myślę że może się spodobać osobom lubiącym takie zapachy jak np. New England. Mój osobisty faworyt! OVER THE RAINBOW - wodny, słodkawy i bardzo arbuzowy zapach z nutami owoców egzotycznych i lekkim perfumeryjnym podbiciem. Zdecydowanie letni na cieplejsze dni. W paleniu dopiero będę próbować:). SUMMERSET - kompozycja perfumeryjna, słodka, lekko pudrowa. Na sucho wyczuwam kwiatowe akordy które odrobinę przypominają mi te w YC Whiskers On Kittens (ale tylko w pewnej części). W paleniu rozwija się świeżo! Bardzo trudny zapach do rozgryzienia po jednym paleniu, mam jednak wrażenie że jest to odwzorowanie jakiś popularnych, damskich perfum, ale nie umiem powiedzieć których komkretnie... To będzie kompozycja idealna zarówno na wiosnę jak i lato, mam przeczucie że trafi w gusta ogromnej części z Was... No i ta etykieta! ANJOU & ALLSPICE - Najbardziej "organiczny" zapach ze wszystkich, a czuć tu dokładnie to co widzicie na etykiecie - gruszki ze szczyptą przypraw. Dosyć słodki, jak kompot z gruszek z ciepłą nutą przypraw. Zdecydowanie bardziej mi przypadł do gustu niż Pear & Tea Leaf z YC (Elevation), jest od niego także mniej perfumeryjny. Zdecydowanie bardziej do kuchni niżeli do sypialni, przynajmniej dla mnie .. Oczywiście wrażenia opisane powyżej są jedynie "pierwszymi wrażeniami" - po dłuższym czasie czasem pojawiają się jakieś dodatkowe przemyślenia, więc jeśli coś jeszcze uda się wyczuć to dam Wam znać! Uściski!
Lucy napisał(a):Soft Blanket jest mega
Lucy napisał(a):Przypadkiem natknęłam się na taki kominek https://www.garneczki.pl/produkt/komine ... gJM3_D_BwE
Niby mam w domu mozaikowy i go uwielbiam, ale ten mnie oczarował.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości