Teraz jest 22 listopada 2024, o 15:48

Plotki i skandale

Artyści, celebryci, postacie warte uwagi, głośne wydarzenia, komentarze, plotki i skandale

Ulubiona autorka/autor: Iwona Banach

Post przez Lucy » 23 grudnia 2018, o 01:34

Oni są na kompletnie innych życiowych etapach.
On chce się ustatkować, a ona wyprowadziła się z domu i chce się bawić.
Każdy powód jest dobry, żeby zjeść pączka. Poza tym pączek nie idzie w tyłek, tylko od razu do serduszka i otula je warstwą ochronną.

Ulubiona autorka/autor: Janet Evanovich

Post przez Janka » 24 grudnia 2018, o 02:01

Antek tak w sumie to nudziarz: zakochuje się, odkochuje i nic z tego nie wynika.
O ciekawsze dramaty i dramatozy dba w tej chwili Weronika Rosati:
https://www.pudelek.pl/artykul/139926/f ... erzynstwa/

A wracając jeszcze do Królikowskiego, to nadal podejrzewam go o to, że jego życie prywatne leży poza obiektywem paparazzi i tylko nam mydli oczy. Kolejne dziewczyny towarzyszące mu na ściankach mogą być jego główną karierą, bo nie zdziwiłabym się, jeśli by się okazało, że płacą mu za ich wylansowanie.
Obrazek

Post przez Lucy » 24 grudnia 2018, o 11:47

Z przykrością muszę wyznać, że Weronika ma coś z głową.

Wchodziłam w ten związek z czystą intencją i czystym sercem - mówi pokrzywdzona celebrytka. (...) Zachodząc w ciążę, która była planowana, nie miałam powodów przypuszczać, że będę samotnie wychowywać dziecko. Bo jeżelibym miała takie powody, założyłabym rodzinę z kimś innym. Ja chciałam mieć rodzinę, a nie tylko dziecko.

Trudno to w ogóle komentować. Serio nie miała powodu? Ośmioro dzieci z czterema partnerkami. :zalamka: Nawiasem mówiąc, co ten facet w sobie ma, że kobiety rodzą mu ciągle dzieci? Werka myślała, że jest lepsza od poprzedniczek i uda jej się go ''złapać''.
Każdy powód jest dobry, żeby zjeść pączka. Poza tym pączek nie idzie w tyłek, tylko od razu do serduszka i otula je warstwą ochronną.

Post przez Janka » 25 grudnia 2018, o 03:09

Jej wszystkie prywatne decyzje dziwią najbardziej ją samą. Z jej wypowiedzi wynika, że jeszcze nigdy nie zdarzyło się tak, by podjęła jakąś decyzję i sama ją rozumiała.
Ciągle wychodzi jej inaczej, niż myślała, że wyjdzie, co uzasadnia zawsze tym, że druga strona zrobiła coś, czego ona by na jej miejscu nie zrobiła.
Albo jeszcze nie zauważyła, że każdy człowiek jest inny, ma inne priorytety, inny gust i inne plany na przyszłość. Albo robi to specjalnie, bo szuka wymówek na to, że ciągle nie wychodzi jej zagraniczna kariera. Zawsze coś jej staje na drodze i zawsze z winy innych osób: a to nóżka, a to samotne macierzyństwo. Jej wszyscy partnerzy chyba specjalnie zmówili się, by jej z wszystkich sił przeszkodzić w zostaniu prawdziwą światową gwiazdą.
Obrazek

Post przez Lucy » 1 stycznia 2019, o 04:45

Agnieszka Kaczorowska jest w ciąży!

https://gwiazdy.wp.pl/agnieszka-kaczoro ... 963907713a

Post przez Janka » 1 stycznia 2019, o 04:50

Gratulacje.
Obrazek

Post przez Lucy » 1 stycznia 2019, o 04:59

Ich pierwszy taniec był powalający :bigeyes:

Post przez Janka » 1 stycznia 2019, o 05:04

Ale ładne.
Chciałabym umieć choć jeden procent tego, co ona. I żeby mój F. umiał dwa.

W momencie, gdy ona jeździ mu ręką po głowie, to chyba sprawdzała, czy już mu włosy odrastają.
Obrazek

Ulubiona autorka/autor: Margit Sandemo

Post przez LiaMort » 1 stycznia 2019, o 13:29

Ostatnio było że rezygnuje z Tańca z Gwiazdami. Pewnie temu. :P
RM 

"But at the same time we still know the shit happens everytime, so I think c'est la vie, that's life. "

Post przez Lucy » 2 stycznia 2019, o 22:53

Post przez Janka » 2 stycznia 2019, o 23:42

Jest dorosły i sam odpowiada za siebie. Wywlekanie rodziny i wciąganie w temat tylko po to, by zrobić na siłę newsa, jest świństwem.

Tak samo jak ciągnęła się w sądzie sprawa Dariusza Krupy, to wciągane w to było jego dziecko i rozwiedziona żona.
Obrazek

Post przez Lucy » 3 stycznia 2019, o 20:36

Ulubiona autorka/autor: Anne Golon, Sylvain Reynard

Post przez Karina32 » 3 stycznia 2019, o 20:43

Ciekawa rodzinka. I tylko dziecka szkoda... Pewnie jak zawsze prawda leży gdzieś po środku.
"Każda książka pozwala nam na nowe marzenia." - Emma Chase

https://www.instagram.com/ksiazkowe_romanse/

Post przez Janka » 4 stycznia 2019, o 01:25

Szkoda, że z tymi problemami tłuką się po mediach, zamiast rozmawiać z psychologiem i prawnikiem.
Obrazek

Post przez Karina32 » 4 stycznia 2019, o 08:50

To chyba niestety taka choroba naszych czasów, że ludzie mają potrzebę przedstawienia wszystkiego w social mediach (wiadomo, nie wszyscy, ale myślę, że spory odsetek).
A tym bardziej dziwne jest to w tym przypadku, że ten pan nie jest nikim sławnym. Tylko przez to, że tatuś jest znany, to synuś też wyrasta do rangi jakiegoś celebryty :zalamka:

Post przez Lucy » 4 stycznia 2019, o 12:11

Justyna Żyła wystąpi w Tańcu z gwiazdami. :evillaugh: :evillaugh:

Post przez Karina32 » 4 stycznia 2019, o 12:22

Żartujesz chyba, Lucy :zalamka: :shock: Koniec z oglądaniem :disgust:

Post przez Lucy » 4 stycznia 2019, o 12:28

A ja mam zamiar obejrzeć :hyhy: Nie mogę się doczekać łzawych historyjek.

Ulubiona autorka/autor: Proctor, Spencer, Spindler i wiele innych

Post przez Kawka » 6 stycznia 2019, o 21:03

Nie rozumiem tego hejtu na Justynę Żyłę. Owszem, za mądrze nie postąpiła wywlekając brudy w mediach i dobijając sobie fejm ale to przecież Piotrek odszedł od rodziny i znalazł sobie kochankę, a jego zachowanie jakoś nikomu nie przeszkadza. To że jest świetnym sportowcem, w mojej opinii nie oznacza, że trzeba go od razu "rozgrzeszyć" z niewierności i wybielać. Oboje zawinili a hejt jest tylko na Justynę. :bezradny:
http://www.radiocentrum.pl

"...Gary (...) niedawno zerwał ze swoją dziewczyną z powodu niezgodności charakterów (charakter nie pozwolił jej zgodzić się na to, by Gary sypiał z jej najlepszą przyjaciółką)". Neil Gaiman "Nigdziebądź".

Post przez Lucy » 6 stycznia 2019, o 23:31

Co do hejtu, to na początku dostało się bardzo Piotrkowi. Kiedy Justyna zaczęła się uzewnętrzniać, to okazało się, że nie jest całkiem stabilna emocjonalnie i zaczęto współczuć Piotrkowi. Ludzie się rozstają, ale to nie znaczy, że trzeba robić z tego relacje w mediach społecznościowych. Ona ma jakieś etapy :roll: jest spokój, a później kolejny wpis:
Jeszcze raz Cię proszę Piotrek. Twoja siostra z wiadomych powodów nie jeży rodziną dla naszych dzieci, tym bardziej Kuby. Przekaż, że nie istnieje. Jelitówka po świętach. Najlepszej - czytamy.

Abstrahując od tej pary, to dla mnie wywalanie publicznie brudów w mediach społecznościowych, jest po prostu żałosne.

Ulubiona autorka/autor: Proctor, Spencer, Spindler i wiele innych

Post przez Kawka » 6 stycznia 2019, o 23:38

Dla mnie to też żałosne i wcale Justyny Żyły nie popieram, jednak do pewnego stopnia jaj współczuję i trochę mi szkoda, że cały hejt polał się na nią, skoro Piotrek bez winy na pewno nie jest. Uważam, że jak jest źle między małżonkami to najpierw się próbuje rozwiązać problem, a nie ucieka i szuka pocieszenia w ramionach kochanki. :disgust: A społeczność internetowa chyba zapomniała, że on zaliczył skok w bok i całą winę zwala na żonę. :niepewny:
http://www.radiocentrum.pl

"...Gary (...) niedawno zerwał ze swoją dziewczyną z powodu niezgodności charakterów (charakter nie pozwolił jej zgodzić się na to, by Gary sypiał z jej najlepszą przyjaciółką)". Neil Gaiman "Nigdziebądź".

Ulubiona autorka/autor: Joanna Chmielewska/Ilona Andrews

Post przez ewa.p » 9 stycznia 2019, o 20:13

według mnie Justyna sama sobie zaszkodziła,wypisując głupoty na portalach społecznościowych.a abstrahując od rtego kto bardziej jest winny uważam,że jak ktoś jest znany to powinien bardzo uważać komentując cokolwiek...W tym wypadku najlepiej byłoby niczego nie komentować tylko podać do wiadomości,że już nie sa razem(albo i nawet tego nie)
________________***________________

Gotowałam się w środku i musiałam sięgnąć po wszystkie rezerwy opanowania,by utrzymać nerwy na wodzy.Uda mi się.Po prostu muszę być obojętna.Zen.Żadnego walenia po twarzy.Walenie po twarzy nie jest zen.

Post przez Lucy » 9 stycznia 2019, o 20:26

Też tak uważam.
Niestety nastały czasy, że zamiast zwierzyć się przyjaciółce, to zwierzamy się portalom społecznościowym.

Post przez Janka » 9 stycznia 2019, o 23:04

Lucy napisał(a):Też tak uważam.

Ja też.
ewa.p napisał(a): jak ktoś jest znany to powinien bardzo uważać komentując cokolwiek...

Z drugiej strony patrząc, jeśli to był celowy zabieg PR-owy, mający zrobić z niej celebrytkę i w efekcie przynieść wymierne korzyści, to brawa dla niej, bo się świetnie udało.
Obrazek

Post przez Lucy » 10 stycznia 2019, o 00:18

Jeżeli taki miała pomysł na siebie, to spartaczyła kompletnie. Mogła z siebie zrobić biedną porzuconą żonę, a wyszła na szurniętą babę. Teraz większość współczuje jemu, że musiał się użerać z taką kobietą.

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do W mediach