Janka napisał(a):Duzz, Sol, jeśli któraś z Was by mogła zajrzeć do PPA i poprawić imiona Sugar Beth, to byłoby miło.
Chodzi o książkę "Czyż ona nie jest słodka?".
Mamy tak:
Sugar Beth Carey + Colin Byrne / Winnie Davis + Ryan Galantine
Powinno być tak:
Frances Elizabeth Carey (Sugar Beth) + Colin Byrne / Winnie Davis + Ryan Galantine
Z góry dziękuję.
Kawka napisał(a):Susan Elizabeth Phillips „Nie będę damą”
Podsumowując: jest to jedna z tych książek, w której w zasadzie nic się nie dzieje, a mimo to czyta się dobrze. Trochę szkoda, że w mojej opinii, główną parę przyćmili bohaterowie poboczni. Nie jest to powieść, którą czytałam z wypiekami na twarzy, ale też nie było źle czy nudno. Dla mnie 7/10.
lila_2603 napisał(a):dla mnie jest to jedna z lepszych książek SEP, ogromna dawka humoru, dialogi są przekomiczne i te wysiłki Emmy aby się skompromitować w oczach narzeczonego
lila_2603 napisał(a):scena w kuchni po wizycie w markecie i zakupowym szaleństwie Emmy - płyn na wszy, maść na hemoroidy ( swoją drogą dość ciekawie mają zaopatrzone markety w stanach).
Janka napisał(a):Możliwe, że Blue Bailey ma drugie imię. Jak/jeśli znajdę, to też poproszę o dopisanie.
I'm getting so many questions about my next book. The good news is, it's finished and I love it! The bad news is that it won't be published until summer 2020. (I know. A long wait.) BUT... I'm hard at work on another book, which means there won't be such a big lag between my new book and my new new book. (Are you following me?) In the meantime, please check in with me on Facebook and Instagram, where I post regularly. And thanks for being such loyal readers!
Big hug,
Susan Elizabeth Phillips
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości