Dorotka napisał(a):Najgorzej ze ślubnym, bo na niego jak zwykle pomysłu mi brak, bo sam sobie wszystko kupuje.
Dorotka napisał(a):Ja bym się nie pogniewała za książki, ale tradycyjnie papierowe. Sporządziłam naprawdę dłuuugą listę, więc mój Mikołaj będzie miał z czego wybierać.
Dla brata z książek mam "Psie sucharki", bo od dawna śledzi je na Instagramie:
Fringilla napisał(a):A ta maszyna faktycznie szyjąca?
kejti napisał(a):bratanek (3 lata) nie wiem, on wszystko ma bardzo lubi disney na lodzie ale co mu babrie kupie bo za tą w blond włosach szaleje najbardziej
kejti napisał(a):Dorotka napisał(a):Ja bym się nie pogniewała za książki, ale tradycyjnie papierowe. Sporządziłam naprawdę dłuuugą listę, więc mój Mikołaj będzie miał z czego wybierać.
Dla brata z książek mam "Psie sucharki", bo od dawna śledzi je na Instagramie:
widziałam ostatnio kalendarz z tych psich sucharków, świetne to
ewa maszyna
Fringilla napisał(a):A, to pełna profeska Nie wiedziałam, że Łucznik też coś takiego robi - strasznie fajne I elegancki klasyczny dizajn
Fringilla napisał(a):A, to pełna profeska Nie wiedziałam, że Łucznik też coś takiego robi - strasznie fajne I elegancki klasyczny dizajnkejti napisał(a):bratanek (3 lata) nie wiem, on wszystko ma bardzo lubi disney na lodzie ale co mu babrie kupie bo za tą w blond włosach szaleje najbardziej
Którą konkretnie? Z ciekawości pytam Bo mają też pluszowe wersje i bardziej "neutralne" od Hasbro.
kejti napisał(a):znalazłam, Elsa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości