giovanna napisał(a):Pomysłowe, ale czy smaczne? Jakoś jabłko i masło orzechowe mi nie pasuje razem
aleqsia napisał(a):giovanna napisał(a):Pomysłowe, ale czy smaczne? Jakoś jabłko i masło orzechowe mi nie pasuje razem
Koleżanka ost.polecala sos do mięsa na bazie powideł śliwkowych i ketchupu. Mija reakcja podobna jak Twoja
Ciasteczka straszaki pomyslowe
Kawka napisał(a):Bo jest obrzydliwe. Uwierz mi na słowo, no chyba że ktoś lubi takie dziwne połączenia.
Kawka napisał(a):aleqsia napisał(a):giovanna napisał(a):Pomysłowe, ale czy smaczne? Jakoś jabłko i masło orzechowe mi nie pasuje razem
Koleżanka ost.polecala sos do mięsa na bazie powideł śliwkowych i ketchupu. Mija reakcja podobna jak Twoja
Ciasteczka straszaki pomyslowe
Kojarzę ten sos (albo podobny). Raz zrobiłam i był dziwny w smaku. Nie polecam.
Co do masła orzechowego - kupiłam kiedyś słoiczek i taka podjarana byłam, bo przecież całe życie widziałam na amerykańskich filmach, że to takie super i hit amerykańskich śniadań, a tu rozczarowanie. Ani to smaczne ani zdrowe, za to kosmicznie kaloryczne.
•Sol• napisał(a):wierzę, nie zamierzam próbować
tak jak dla mnie jest obrzydliwe że można jeść placki ziemniaczane z keczupem
a Wy z czym jecie placki?
u mnie cukier puder albo konfitury
Dorotka napisał(a):Rozmowa o plackach to zdecydowanie nie ten temat. Ale ja je jem ze śmietaną. Albo z gulaszem i ze śmietaną - tak niby po węgiersku. Koniec tematu.
Fringilla napisał(a):Bo ja tu przyszłam dla masła orzechowego bardzo deserowego (zdziwiona, że można nie doceniać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości