Janka napisał(a):Ewo, bardzo ładnie jej wyszło.
Aniołku, pokaż swoją produkcję.
Lucy napisał(a):To super będzie więcej książek.
Karina32 napisał(a):Zazdroszczę, Aniołku. Ja niedługo nie będę mieć miejsca na półkach, a mieszkanie nie z gumy (niestety) i więcej regałów się nie da upchnąć
Janka napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):Pochwale sie wam że mam kolejny regał na książki , tylko muszę go odnowić.
Gratuluję, Aniołku. To dobra inwestycja.
klarek napisał(a):Aniołku, świetna sprawa. No i samodzielna praca Pochwalisz się
Nocny Anioł napisał(a):Odkryłam że strasznie lubię takie pracę, jak bym jeszcze raz w życiu miała szanse pokierować swoim życiem zawodowym to był się zajęła renowacją mebli i aranżacją ogrodów.
Nocny Anioł napisał(a):klarek napisał(a):Aniołku, świetna sprawa. No i samodzielna praca Pochwalisz się
Odkryłam że strasznie lubię takie pracę, jak bym jeszcze raz w życiu miała szanse pokierować swoim życiem zawodowym to był się zajęła renowacją mebli i aranżacją ogrodów.
Nie wiem czy będzie się czym chwalić, ale się pochwalę.
Janka napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):Odkryłam że strasznie lubię takie pracę, jak bym jeszcze raz w życiu miała szanse pokierować swoim życiem zawodowym to był się zajęła renowacją mebli i aranżacją ogrodów.
Dopóki się nie przekwalifikujesz, to i tak możesz to robić na swój własny użytek.
Moja przyjaciółka wyszukuje z ogłoszeń stare meble, restauruje je ze swoim chłopakiem i zapełnia nimi ich najwiekszy pokój i jadalnię. (Tylko w sypialni i kuchni mają meble całkiem nowe.) Mają już np. sekretarzyk, biblioteczkę i kredens, które mają ponad sto lat. Przepięknie to wygląda.
giovanna napisał(a):Też czekam na zdjęcia odrestaurowanego regału Aniołku
klarek napisał(a):Nocny Anioł napisał(a):klarek napisał(a):Aniołku, świetna sprawa. No i samodzielna praca Pochwalisz się
Odkryłam że strasznie lubię takie pracę, jak bym jeszcze raz w życiu miała szanse pokierować swoim życiem zawodowym to był się zajęła renowacją mebli i aranżacją ogrodów.
Nie wiem czy będzie się czym chwalić, ale się pochwalę.
Przecież możesz potraktować to jako hobby. A kto wie w co się to przerodzi później. My ostatnio z Małą postarzałyśmy szafkę, którą odzyskałyśmy z pociętego biurka i wyszło całkiem ok
I zdjęcia koniecznie. Zawsze
Nocny Anioł napisał(a):To tak, dorabiałam już półki, malowałam regał, dwa razy przemalowaliśmy meble w kuchni. Na moje szczęście , albo nieszczęście na podwórku gdzie pracuję jest komis meblowy. Ostatnio upatrzyłam tam sekretarzyk, ale chcieli 1000zł
Nocny Anioł napisał(a):Wiadomo, tylko to trochę czasochłonne i drogie hobby. Ale na użytek własny coś tam działam, chłop upatrzył na strychu w moim starym domu 100 letnia skrzynię. Zobaczymy czy da się ją jeszcze uratować.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości