Teraz jest 22 listopada 2024, o 21:21

Plotki i skandale

Artyści, celebryci, postacie warte uwagi, głośne wydarzenia, komentarze, plotki i skandale

Ulubiona autorka/autor: Iwona Banach

Post przez Lucy » 14 września 2018, o 21:19

Dwie nowe rzeczy : Kinga usunęła wszystkie wpisy z tej afery i

https://www.pudelek.pl/artykul/135562/k ... w_calosci/
''Myślicie, że to czysty zbieg okoliczności, że Kinga Rusin wywołała awanturę z Małgorzatą Rozenek akurat na dwa dni przed publikacją tego wywiadu?''

Jasne, a ja jestem księżniczka.
Każdy powód jest dobry, żeby zjeść pączka. Poza tym pączek nie idzie w tyłek, tylko od razu do serduszka i otula je warstwą ochronną.

Ulubiona autorka/autor: Janet Evanovich

Post przez Janka » 14 września 2018, o 21:30

Kinga jest tak fałszywa, że mi się normalnie flaki przewracają.
Nataplała się w swoim jadzie i chyba ma na razie dość, aż jej się znowu nazbiera i będzie musiało ulać.
Obrazek

Post przez Lucy » 22 września 2018, o 23:14

https://www.pudelek.pl/artykul/135616/s ... bejrzycie/
Z tego filmu chyba wyjdzie galimatias, ale nie na plus. :zalamka: Upchnęli tam znane nazwiska i do tego scenariusz wydaje się denny. Czemu Kasia Solska ma być zgorzkniałą rozwódką,a nie wdową?
Każdy powód jest dobry, żeby zjeść pączka. Poza tym pączek nie idzie w tyłek, tylko od razu do serduszka i otula je warstwą ochronną.

Ulubiona autorka/autor: Nie mam, czytam to co mi się spodoba;)

Post przez giovanna » 22 września 2018, o 23:47

No własnie, aktor umarł, to Kaśka powinna być wdową, nie pasuje mi Paweł na jakiegoś drania

Post przez Lucy » 23 września 2018, o 00:29

Mnie też nie. :]
Gdzie on niby ma być? na emigracji ? A może znalazł sobie inną? :disgust:

Te dwie części były w gruncie rzeczy bardzo proste, jeżeli chodzi o scenariusz, a tu mam wrażenie, że zacznie się wciskanie wszystkiego.
Mamy miłość do starszej kobiety, brakuje tylko narkotyków, kwestii orientacji seksualnej i może jakiejś zdrady.

Ulubiona autorka/autor: Anne Golon, Sylvain Reynard

Post przez Karina32 » 23 września 2018, o 09:01

Według mnie będzie gniot. Niestety takie odświeżanie starych hitów jeszcze chyba nikomu nie przyniosło nic dobrego. :zalamka:
"Każda książka pozwala nam na nowe marzenia." - Emma Chase

https://www.instagram.com/ksiazkowe_romanse/

Post przez Janka » 23 września 2018, o 10:15

Mówi się, że jak jakiś aktor zacznie grać w serialach, to jego umiejętności aktorskie się uwsteczniają i nie powinien już wracać do filmu. Dokładnie to samo chyba dotyczy scenarzystów, a przynajmniej pani Ilony Łepkowskiej, która najwyraźniej zapomniała, że w filmach powinny być inne rozwiązania fabularne niż w tasiemcach.
Obrazek

Ulubiona autorka/autor: Lisa Kleypas/Sabrina Jeffries/Lucy Maud Montgomery

Post przez lucyferowa » 23 września 2018, o 13:15

Pawła zawsze mogło nie być i nie trzeba było do tego ich rozwodzić ani jego zabijać. Mógł gdzieś wyjechać albo coś w tym stylu albo zwyczajnie zastąpić go innym aktorem w końcu minęło 30 lat, więc mógł się zmienić. Kurdej Szatanowa i Roznerski to jest porażka, już wolałabym żeby dorosłego Piotrusia zagrał Misiek Koterski w końcu pierwszy Piotruś to jego kuzyn. A Misiek spokojnie mógłby zagrać dorosłego, lekko głupkowatego Piotrka w końcu jego rodzice normalni nie są.
"Perwersji się nie lękaj, gdy klient płaci, klękaj!"

Post przez Lucy » 28 września 2018, o 22:18

Czekałam na to, tylko jestem zaskoczona tempem.
https://www.radiozet.pl/Rozrywka/Plotki ... -po-slubie

Kobieta kompletnie nie wyciągnęła wniosków z poprzedniego małżeństwa i robi to samo co wcześniej - praca, praca i życie w biegu.
Tyle było w wywiadach o chęci urodzenia dziecka i znowu widać powrót do starych czasów.

– Stresuję się tym, jak ciało w ogóle będzie akceptowało to, jak będę w ciąży. Mam nadzieję, że nie będę jedną z tych kobiet, które ciągle jedzą, tyją i później mają problem, żeby schudnąć. Cała moja kariera to tak naprawdę ciało. Jak nie reklamy bielizny, to kostiumów kąpielowych, jak nie to, to okładki magazynów – wyznaje celebrytka.
– Ja uwielbiam pracować, nawet nie chcę myśleć o tym, że nie będę mogła wyjechać gdzieś, bo jestem 9 miesięcy w ciąży. Będę chyba miała wszędzie lekarzy, żeby dalej prowadzić swój tryb życia – mówi "Dżołana" w rozmowie z "Super Expressem".

Całe te szybkie małżeństwo jest dla mnie ściemą. Albo postanowiła zabezpieczyć się na przyszłość (facet bogaty), albo chciała zrobić na złość byłemu. A może to i to :ermm: Szkoda mi Douglasa, który wydaje się spoko gościem, ale od początki mówiłam, że nie pasuje do niej.

Post przez Janka » 28 września 2018, o 22:29

W sumie nic nie stoi na przeszkodzie, by tym razem to on zmienił swoje stare życie i dostosował je do jej podróży i jej pracy.
Niech udowodni, że ją kocha i jest zdolny dla niej do poświęceń, zamiast wymagać tego od niej.
Obrazek

Post przez Lucy » 28 września 2018, o 22:55

Nie jestem za tym, żeby się zmieniać na siłę dla kogokolwiek. Ma latać za nią jak jakiś piesek ? Facet jest domatorem i Aśka mówiła o tym w wywiadach. Wiedziała co bierze, tak samo jak wiedział Douglas, jaka jest Joanna. Albo jest naiwny i wierzył, że Asia się zmieni, albo ona go jakoś przekabaciła. Dlatego jestem przeciwna szybkim ślubom. Ludzie powinni pobyć ze sobą i poznać swoje oczekiwania odnośnie wspólnego życia. Jeżeli jej cały czas nie ma, to w jaki sposób się dogadali odnośnie przyszłości?

Joanna zdradziła nam też, że w końcu wybierają się z Douglasem w podróż poślubną:

Myślę, że przyszedł czas, że musimy. Przed ślubem była praca, teraz też praca. Znowu wyjechałam. Jak jestem w LA to ganiamy za domami. szukamy domu. Też o dzieciach mówimy, próbujemy. Myślę, że musimy to zastopować, właśnie to i dla siebie znaleźć ten czas. Bo w ogóle nie mieliśmy tak naprawdę takiego fajnego prywatnego czasu bez pracy, ja i on, żeby odłączyć się od wszystkiego i mieć taki moment dla siebie. Myślę, że musimy o tym porozmawiać więcej, tylko, że nie wiemy gdzie. Albo Bora-Bora, albo na Bali, też bym chętnie do Włoch pojechała. Jeszcze nie wiem.

Jej narracje jest ciągle taka sama, tylko mąż inny. Po co Bora-Bora ? :zalamka: Wystarczy siąść tam, gdzie obecnie mieszkają i poważnie porozmawiać. Widać ,że każdy ma inny plan na życie ...

Post przez Janka » 28 września 2018, o 23:10

Albo on będzie latał za nią jak jakiś piesek, albo ona będzie siedziała na łańcuchu przy budzie tam gdzie on chce - tak czy tak, ktoś z nich będzie pieskiem.
Obrazek

Post przez Lucy » 29 września 2018, o 00:14

Jak dla mnie, to ona powinna wziąć sobie takiego rozrywkowego faceta. Będą się dobrze się bawić i tyle.

Post przez Janka » 29 września 2018, o 11:36

Poprzedniego miała ekstremalnie rozrywkowego, to może teraz chciała spróbować ze spokojnym.
Obrazek

Post przez Lucy » 29 września 2018, o 18:35

I widać różnicę :P pierwszy przez 10 lat znosił jej wieczną nieobecność, a drugi już zaraz po ślubie robi jej wymówki.

Post przez Janka » 30 września 2018, o 10:39

Strzelam, że jeśli któreś z nich nie pójdzie na ustępstwa, to dziesięć lat, jak z pierwszym, nie pociągną.
Obrazek

Post przez Lucy » 19 października 2018, o 14:37

Żal mi Meghan, kobieta ma porąbaną rodzinkę.

https://www.pudelek.pl/artykul/137128/s ... kie_spory/

Post przez Janka » 19 października 2018, o 16:24

Rzeczywiście. To, co wyrabiają, już można nazwać maltretowaniem.
Obrazek

Post przez Lucy » 22 października 2018, o 12:41

https://www.pudelek.pl/artykul/137253/w ... rodukowal/
Fajnego sobie męża Dorotka znalazła. :rotfl:

Ulubiona autorka/autor: Proctor, Spencer, Spindler i wiele innych

Post przez Kawka » 22 października 2018, o 13:12

No cóż, zawsze ją ciągnęło do dziwnych facetów.
http://www.radiocentrum.pl

"...Gary (...) niedawno zerwał ze swoją dziewczyną z powodu niezgodności charakterów (charakter nie pozwolił jej zgodzić się na to, by Gary sypiał z jej najlepszą przyjaciółką)". Neil Gaiman "Nigdziebądź".

Post przez Janka » 22 października 2018, o 13:25

Żeby zrobić wrażenie na Dodzie udawał pewnie bogatego człowieka, a teraz długi zapycha nowymi zobowiązaniami finansowymi. Wpadł w jakąś spiralę, z której o własnych siłach pewnie nie wyjdzie.
Bardzo jestem ciekawa, co będzie z tym dalej.
Jemu źle z oczu patrzy i się dziwię, że ktokolwiek mu ufał i dawał kasę na jakieś produkcje.
Obrazek

Post przez Lucy » 22 października 2018, o 21:20

Kawka napisał(a):No cóż, zawsze ją ciągnęło do dziwnych facetów.

Ale ten jest najdziwniejszy ze wszystkich. Sama zresztą mówiła, że potrzebuje prawdziwego faceta, a nie jakiegoś wymoczka. Ten wygląda na takiego, który nie zacznie bić pokłonów, jak mu Doda zacznie jazgotać nad głową. Ich kłótnie na pewno są barwne i głośne.

Post przez Janka » 23 października 2018, o 13:18

Lucy, też tak uważam.
Dopóki będzie dobrze, to i on będzie dobry, miły i cierpliwy, ale jak sytuacja zacznie go przerastać, to może się zacząć wyładowywać na słabszych.
Pesymistyczna wersja jest taka, że ponieważ Doda ma mięśnie i jest odważna, to mu odda, a potem się nawzajem zmasakrują.
Obrazek

Post przez Lucy » 23 października 2018, o 23:31

To już chyba koniec.
https://www.radiozet.pl/Rozrywka/Plotki ... rona-klubu
Nie jestem zaskoczona po obejrzeniu "The Story Of My Life”. On myślał o stabilizacji, a ona dopiero wyfruwa w świat. Zrobiła się znana będąc z nim, a teraz go "przeskoczyła" medialnie i zarobkowo.

Post przez Janka » 24 października 2018, o 01:17

Mają dużą różnicę wieku. Ona jest nastolatką, a on dojrzałym mężczyzną. Na pewno znajdują się na innych etapach życia i mogą mieć inne cele.
Królikowski ma dobrą rękę do hodowania celebrytek. Wszystkie jego dziewczyny się wybijają dzięki niemu, a potem odchodzą. Powinien przekształcić to w swój zawód i pobierać opłaty za promowanie kolejnych dziewczyn.
Obrazek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do W mediach