https://www.pudelek.pl/artykul/135562/k ... w_calosci/
''Myślicie, że to czysty zbieg okoliczności, że Kinga Rusin wywołała awanturę z Małgorzatą Rozenek akurat na dwa dni przed publikacją tego wywiadu?''
Jasne, a ja jestem księżniczka.
''Myślicie, że to czysty zbieg okoliczności, że Kinga Rusin wywołała awanturę z Małgorzatą Rozenek akurat na dwa dni przed publikacją tego wywiadu?''
– Stresuję się tym, jak ciało w ogóle będzie akceptowało to, jak będę w ciąży. Mam nadzieję, że nie będę jedną z tych kobiet, które ciągle jedzą, tyją i później mają problem, żeby schudnąć. Cała moja kariera to tak naprawdę ciało. Jak nie reklamy bielizny, to kostiumów kąpielowych, jak nie to, to okładki magazynów – wyznaje celebrytka.
– Ja uwielbiam pracować, nawet nie chcę myśleć o tym, że nie będę mogła wyjechać gdzieś, bo jestem 9 miesięcy w ciąży. Będę chyba miała wszędzie lekarzy, żeby dalej prowadzić swój tryb życia – mówi "Dżołana" w rozmowie z "Super Expressem".
Joanna zdradziła nam też, że w końcu wybierają się z Douglasem w podróż poślubną:
Myślę, że przyszedł czas, że musimy. Przed ślubem była praca, teraz też praca. Znowu wyjechałam. Jak jestem w LA to ganiamy za domami. szukamy domu. Też o dzieciach mówimy, próbujemy. Myślę, że musimy to zastopować, właśnie to i dla siebie znaleźć ten czas. Bo w ogóle nie mieliśmy tak naprawdę takiego fajnego prywatnego czasu bez pracy, ja i on, żeby odłączyć się od wszystkiego i mieć taki moment dla siebie. Myślę, że musimy o tym porozmawiać więcej, tylko, że nie wiemy gdzie. Albo Bora-Bora, albo na Bali, też bym chętnie do Włoch pojechała. Jeszcze nie wiem.
Kawka napisał(a):No cóż, zawsze ją ciągnęło do dziwnych facetów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość