Teraz jest 23 listopada 2024, o 01:34

Plotki i skandale

Artyści, celebryci, postacie warte uwagi, głośne wydarzenia, komentarze, plotki i skandale

Ulubiona autorka/autor: Iwona Banach

Post przez Lucy » 3 sierpnia 2018, o 00:59

Jak dla mnie, to ona wtedy źle nie wyglądała. :ermm: Chodzi mi o czas, kiedy wszedł na ekrany ''Striptease''.
Każdy powód jest dobry, żeby zjeść pączka. Poza tym pączek nie idzie w tyłek, tylko od razu do serduszka i otula je warstwą ochronną.

Ulubiona autorka/autor: Janet Evanovich

Post przez Janka » 3 sierpnia 2018, o 03:30

Tak samo uważam. Nie była idealna, ale strasznie paskudnego ciała również nie miała.
Kadr z filmu: http://filmonizirani.net/wp-content/uploads/2015/08/demi-moore-striptease.jpg
Występ w TV: https://i.pinimg.com/originals/43/7d/9e/437d9e85128a24f0dfa6df1dcbf6b80c.jpg
Niestety publiczność w kinie dostała ją do pooglądania w zbliżeniach, a od jej trzeciej ciąży nie minęły wtedy nawet dwa lata, więc efekt był dużo gorszy niż na małych zdjęciach. Zrobiono jej krzywdę dając jej akurat tę rolę.

Sądzę, że skrupiło się na niej niezadowolenie widzów za wszystko, co w filmie się nie udało - czyli całkiem za wszystko, bo nic w nim nie było udane. Ludzie wychodzili z kin wściekli, że zmarnowali czas i kasę na oglądanie najgorszego filmu życia i nawet nie dostali na pocieszenie nieskazitelnego ciała do zawieszenia oka.
Demi Moore skasowała rekordowo wysoką gażę i uznano, że zupełnie niezasłużenie. Film był po prostu nieudany, a pieniądze wywalone na jego realizację zmarnowane.
Na dokładkę był przereklamowany. Miał być niesamowitym wydarzeniem, zmieniającym historię kina i wstrząsającym widzami, a zamiast trafić do najlepszej piątki filmów wszech czasów, trafił do najgorszej. Producenci widzieli, co się dzieje już w trakcie realizacji, więc w ostatniej chwili przerabiali scenariusz i zamieniali go w komedię, ale to również nie przynioslo żadnych efektów, jeśli nawet nie gorsze.
Kogoś za to trzeba było ukarać i padło na aktorkę grającą główną rolę. Publiczność nie wybacza zbyt łatwo takich wielkich wpadek.
Producenci też nie wybaczają takich błędów, gdy ktoś dostaje górę pieniędzy, by na nim można było zarobić wielokrotnie więcej, a zamiast tego przyczynia się do klapy filmu. Potem już, jak Demi chciała zagrać w jakimś filmie, to musiała go sobie sama wyprodukować.
Obrazek

Post przez Liberty » 3 sierpnia 2018, o 19:43

Fakt, strasznie jej się oberwało za ten film. I potem obrywała już chyba dla zasady. Pamiętam jak strasznie zjechano G.I. Jane (tu to dopiero wyćwiczyła ciało :shock: ), a to był całkiem fajny film z niewykorzystanym potencjałem romansowym (chemia między Demi a Viggo :bigeyes: ). Ciekawe, że żaden z panów partnerujących aktorce aż tak nie oberwał, a wg mnie Burt Reynolds odpowiadał za 75 % tragedii jaką jest Striptiz ;)

Post przez Janka » 3 sierpnia 2018, o 23:18

W tej chwili aż trudno uwierzyć, że Demi Moore w tamtych czasach była większą gwiazdą w Hollywood niż Bruce Willis.
Obrazek

Post przez Liberty » 4 sierpnia 2018, o 15:23

Bo ona to taki trochę zmarnowany potencjał. Miała role ambitne i hiciory kinowe ale nigdy nie trafiła jej się rola, która zrobiłaby z niej aktorkę klasy oskarowej. Może jej wina, a może trafiła na zły czas w Hollywood. Bruce też jest niewykorzystanym potencjałem, ale tylko dlatego, że Hollywood jak raz kogoś zaszufladkuje to często na amen. Ależ się ludzie dziwili przy 6 zmyśle, że Willis może zagrać rolę dramatyczną, a nie tylko komediową czy twardziela :zalamka:

Post przez Janka » 4 sierpnia 2018, o 17:41

On miał pecha, że nikt nie chciał zagrać jego roli w "Szklanej pułapce". Praktycznie został siłą zmuszony do gry w filmach akcji, a od początku wolał grać w komediach. Później też cały czas próbował bez skutku wrócić do komedii. Od kina akcji już nie ucieknie, ale mam nadzieję, że będzie nadal czynił próby pojawiania się także w filmach innego rodzaju.
Mnie cieszą nawet małe przejawy humoru lub czarnego humoru w jego filmach akcji.
Liberty napisał(a):Ależ się ludzie dziwili przy 6 zmyśle, że Willis może zagrać rolę dramatyczną, a nie tylko komediową czy twardziela :zalamka:

On grał przez całą karierę od czau do czasu w filmach dramatycznych, tylko widocznie ci ludzie nie pamiętali o takich rolach. Na pewno nie były tak spektakularne jak jego role w filmach akcji, więc może łatwiej im było o nich zapomnieć.
Obrazek

Ulubiona autorka/autor: Krentz

Post przez szuwarek » 4 sierpnia 2018, o 19:05

Był świetny w Kociej kołysce. A przemilczany.
ale skarżysz się czy chwalisz - bo nie wiem jak reagować

Post przez Lucy » 4 sierpnia 2018, o 19:41

Liberty napisał(a): Bruce też jest niewykorzystanym potencjałem, ale tylko dlatego, że Hollywood jak raz kogoś zaszufladkuje to często na amen. Ależ się ludzie dziwili przy 6 zmyśle, że Willis może zagrać rolę dramatyczną, a nie tylko komediową czy twardziela :zalamka:

Mnie Bruce najbardziej podoba się w rolach twardych facetów. ''Szklana pułapka'', to klasyka kina i rola Johna McClaina, to strzał w dziesiątkę. Uwielbiam go też w ''Armageddonie'' :bigeyes: i bardzo dobrze zagrał w ''Łzy słońca'' i ''16 przecznic''.
Każdy powód jest dobry, żeby zjeść pączka. Poza tym pączek nie idzie w tyłek, tylko od razu do serduszka i otula je warstwą ochronną.

Post przez Janka » 4 sierpnia 2018, o 23:32

"Armageddon" leciał dziś w niemieckiej TV, ale nie oglądałam, bo mam akurat własny Armageddon domowy.
Obrazek

Post przez Liberty » 5 sierpnia 2018, o 13:13

Lucy napisał(a):
Liberty napisał(a): Bruce też jest niewykorzystanym potencjałem, ale tylko dlatego, że Hollywood jak raz kogoś zaszufladkuje to często na amen. Ależ się ludzie dziwili przy 6 zmyśle, że Willis może zagrać rolę dramatyczną, a nie tylko komediową czy twardziela :zalamka:

Mnie Bruce najbardziej podoba się w rolach twardych facetów. ''Szklana pułapka'', to klasyka kina i rola Johna McClaina, to strzał w dziesiątkę. Uwielbiam go też w ''Armageddonie'' :bigeyes: i bardzo dobrze zagrał w ''Łzy słońca'' i ''16 przecznic''.

Na dobrą sprawę Bruce nie ma złych ról na koncie, czasem tylko trafił mu się zły film ;)

Post przez Lucy » 13 sierpnia 2018, o 22:46

Post przez szuwarek » 14 sierpnia 2018, o 07:16

zaczyna być przesyt, zaraz z lodówki wyskoczy.

Post przez Lucy » 18 sierpnia 2018, o 00:42

Post przez Janka » 23 sierpnia 2018, o 12:04

To już jest szukanie dziury w całym.
Na świecie nie ma niczego, co by było w stu procentach ekologiczne i nikomu nie robiłoby krzywdy. Każdy, nawet najbardziej świadomy użytkownik i konsument, gdzieś coś niszczy lub psuje. Do każdego można się doczepić na siłę.
Nieraz rozwiązania, które na pozór są ekologiczne, gorzej oddziaływują na środowisko niż nowocześniejsza alternatywa. (Choćby pieluchy dla niemowlaków: jednorazowe budują górę śmieci, ale tetrowe trzeba prać w proszkach zabijających naturę.)
Ciekawa jestem, czy wyprodukowanie sztucznej skóry do doświadczeń dla branży kosmetycznej nie powoduje chorób lub śmierci jeszcze większej liczby zwierzaków.
Obrazek

Ulubiona autorka/autor: Lisa Kleypas/Sabrina Jeffries/Lucy Maud Montgomery

Post przez lucyferowa » 23 sierpnia 2018, o 15:30

TheTelegraph i TheGuardian rozpisywały się bodajże wczoraj o zrezygnowaniu reżysera najnowszej części Bonda- Danny'ego Boyla. Powodem miało być gwiazdorzenie Daniela Craiga i to że wpierniczał się Boylowi w obsadę a smaczku dodaje to, że Dan widział jako czarny charakter Tomka Kota, który po Zimnej Wojnie zbiera bardzo dobre recenzje w zachodniej prasie.
No cóż, Craig przy Kocie to jak Bracia Mroczek przy Dorocińskim. :D
"Perwersji się nie lękaj, gdy klient płaci, klękaj!"

Post przez Lucy » 12 września 2018, o 11:56

Chyba mamy wielką wojnę na górze :P

https://www.chillizet.pl/News/Klotnia-R ... lowa-11165

Post przez szuwarek » 12 września 2018, o 19:43

boszsz :facepalm: teraz się zacznie...

Post przez Lucy » 12 września 2018, o 22:44

Powiem ci, że od bardzo dawna tak długo nie siedziałam na portalach plotkarskich :evillaugh: Byłam aż chora z ciekawości, kto się odezwie i w jakim tonie. I masz racje, że się zaczęło. Odpowiedział Radek, później znów Kinga i oczywiście swoje trzy grosze musiała wtrącić Joanna Krupa, która to wszystko zaczęła.
Dziwi mnie cała nagonka na Rozenek, ponieważ nie uważam ją za osobę bardzo eko. Mnóstwo znanych osób reklamuje kosmetyki testowane na zwierzętach i jakoś takiej afery nie ma. Najlepszym przykładem jest Lewandowska i szampon Head & Shoulders.

Nigdy nie byłam fanką Rusin, ale mimo rożnych wpadek w DDTVN, uważałam ją za osobą trzymającą pewien poziom. Czytając jej dzisiejszy komentarz - serio, ale byłam w szoku. Takiego rynsztokowego języka spodziewałabym się po ludziach pokroju Dody.
W sobotę wielki bal TVN-u.
Jestem pewna, że frekwencja będzie powalająca i ciekawi mnie, czy dojdzie do jakiejś konfrontacji.

Post przez Janka » 14 września 2018, o 15:21

Rusin miała małe przebłyski, w których sprawiała wrażenie osoby na jakimś poziomie, ale ogólnie mam ją za złego człowieka, wywyższającego się nad innych i pozbawionego klasy. Nie wiem, czy jest zrównoważona psychicznie, bo może tu leży jej problem.
Obrazek

Post przez lucyferowa » 14 września 2018, o 15:23

Dla mnie one akurat są obie warte siebie czyli jak mawiała moja śp babcia z gór: "Po jednych piniędzach". Rusinowej nie trawię od samego początku, nie wiem jakim cudem osoba tak nierzetelna, dukająca i zwyczajnie niedouczona może robić karierę w telewizji? Poza tym strasznie mnie denerwuje jak kogoś zapraszano do DDtvn a ona wciskała się żeby wypytać o życie prywatne, nawet jeśli ta osoba wyraźnie sobie tego nie życzyła.
Druga sprawa jest taka, że o współpracę z Avonem mogłaby czepić się też niepokalanej Kożuchowskiej a jakoś na niej nie strzępi pazurów? Co do Rozenek to cóż, Rusin jej nie trawi bo Małgonia parę lat temu władowała się Kraśce do wyrka a jego małżonka jest Kini koleżanką ze stadniny koni.
Chyba sezon ogórkowy jest że się wzięły za łby, proponuję niech każda zacznie jadać w domu a nadwyżki z tego co mogłyby wydać w knajpach niech dadzą na zwierzęta albo chore i głodujące dzieci.

Post przez Janka » 14 września 2018, o 15:29

lucyferowa napisał(a): Co do Rozenek to cóż, Rusin jej nie trawi bo Małgonia parę lat temu władowała się Kraśce do wyrka a jego małżonka jest Kini koleżanką ze stadniny koni.

A dodatkowo Rozenek przyjaźni się z Hanną Lis, która odbiła męża Kindze.
Obrazek

Post przez lucyferowa » 14 września 2018, o 15:35

Kiedyś ktoś na yt pokusił się o zrobienie takiego powiązania w tvn'ie odnośnie kto z kim i kogo nienawidzi, nawet nie wiecie jakie to wszystko złożone.

https://www.youtube.com/watch?v=JYNjMlTYxOM
Mnie ostatnio zabiły koneksje Artura Boruca i Marty Kaczyńskiej :evillaugh:
Artur Boruc miał żonę Katarzynę Modrzewską z którą ma syna Aleksandra, ale jak ona była w ciąży miał romans ze swoją aktualną żoną Sarą Mannei, która ma córkę z poznańskim gangsterem a razem z Borucem mają wspólną córkę.
Eks małżonka Boruca natomiast ma dziecko z Marcinem Dubienieckim, który wywalczył dla niej alimenty od Artura. Dubieniecki to drugi mąż Marty Kaczyńskiej z którą ma córę Martynę. Parę lat temu okazało się, że córka Kaczyńskiej z pierwszego małżeństwa Ewa, nie jest dzieckiem swojego ojca a jej biologicznym ojcem jest Dubieniecki. Nosz kurdę moda na sukces :D

Post przez Janka » 14 września 2018, o 15:45

Kaczyńska powinna leżeć w Sevres pod Paryżem z podpisem, że to wzorzec hipokryzji.
Obrazek

Post przez Lucy » 14 września 2018, o 20:27

lucyferowa napisał(a): Co do Rozenek to cóż, Rusin jej nie trawi bo Małgonia parę lat temu władowała się Kraśce do wyrka a jego małżonka jest Kini koleżanką ze stadniny koni.

Wiecie czego nie lubię? Hipokryzji, a te durne baby aż nią ociekają. Jak można wytykać Małgosi, że jest złodziejką mężów, skoro Karolina zrobiła dokładnie to samo? Kinga jest tak fałszywa i obłudna, że głowa boli.

Gdy jeszcze Dominika była żoną Piotra Kraśki, przyjaźniła się z... Karoliną Ferenstein. Obie panie połączyła wspólna pasja - jazda konna. Ukochana prezentera postanowiła zarazić męża swoim hobby. W tym celu wysłała go na szkolenie do swojej koleżanki.
Piotr zauroczył się śliczną instruktorką. Wytrwale szkolił pod jej okiem umiejętności jeździeckie. Z czasem poczuł, że łączy ich coś więcej.

Post przez lucyferowa » 14 września 2018, o 20:38

Wszyscy siebie warci.

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do W mediach