•Sol• napisał(a):ale ten pysk ma taki podejrzanie długi, przecie i pers i brytek mają płaskodziobie tak jak Twoja Belzebuba już ma krótszą buzię. Albo zdjęcie pod takim kątem
Imię ma świetne. I coś mi się wydaje że rządzi w domu co?
lucyferowa napisał(a):Brytyjczyki, piękne. Moja Belzebuba jest z matki persa i ojca brytyjczyka. Wzięłam ją od rodziców bratowej. A tutaj są kotki mojej siostry. Lucjan zwany Sulejmanem to brat Belzebuby też persobrytol a Miećka to przybłęda, siostra znalazła ją na parkingu.
Lilia napisał(a):Dobranoc
LiaMort napisał(a):Gucik stwierdził, że dzisiaj mogę go pomiziać... chociaż nie wiem czy bardziej mu chodziło o to bym zeszła z fotela, bo on lubi na nim spać. ;P
lucyferowa napisał(a):Zostałam poproszona o przedstawienie moich futer
joakar4 napisał(a):A to moje chłopaki.
joakar4 napisał(a):Jeszcze się pochwalę, że udało mi się wyleczyć Gilbertowi łapki. Już znowu są proste.
lucyferowa napisał(a):A tutaj są kotki mojej siostry.
joakar4 napisał(a):Frin, bardzo dziękuję
A to moje chłopaki.
basik napisał(a):Janko szkoda ze tylko miałaś odwiedziny psiaka, Ty tak kochasz zwierzęta a nie masz żadnego
aleqsia napisał(a):
Piękne masz te koty to jakieś rasowe? Szczegoln8e lśniąca sierść rzuca się w oczy. Może podpowiesz czym karmić kota żeby futerko takie było?
joakar4 napisał(a):Sol, koty wygłaskane. Dziękuję.
Janko, Basik, bardzo dziękujęaleqsia napisał(a):
Piękne masz te koty to jakieś rasowe? Szczegoln8e lśniąca sierść rzuca się w oczy. Może podpowiesz czym karmić kota żeby futerko takie było?
Dziękuję To są koty brytyjskie. Nie karmię ich niczym szczególnym, jedzą praktycznie wyłącznie suchą bezzbożową karmę (Orijen albo Purizon), czasami z łyżeczkę mokrej (nie mogę ich zmusić żeby zjadali jej więcej ). Ostatnio jadły przez dwa tygodnie witaminy na sierść, ale to ze względu na linienie. I nic to nie pomogło, sierść wygląda tak samo i dalej gubią ją w ogromnej ilości. Staram się czesać je raz w tygodniu. W przypadku Gilberta, który jest bardziej puchaty, ale też bardziej linieje, czasami używam też furminatora żeby wyciąć martwą sierść.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości