Teraz jest 26 listopada 2024, o 07:58

Plotki i skandale

Artyści, celebryci, postacie warte uwagi, głośne wydarzenia, komentarze, plotki i skandale

Ulubiona autorka/autor: Iwona Banach

Post przez Lucy » 19 lipca 2018, o 23:57

Modelka, której dobrze szło za granicą.
Teraz zaczęło jej chyba
Spoiler:
.
Każdy powód jest dobry, żeby zjeść pączka. Poza tym pączek nie idzie w tyłek, tylko od razu do serduszka i otula je warstwą ochronną.

Ulubiona autorka/autor: Nie mam, czytam to co mi się spodoba;)

Post przez giovanna » 20 lipca 2018, o 11:48

Dzięki, całkiem niezorientowana w świecie celebrytów jestem :lol:

Ulubiona autorka/autor: Janet Evanovich

Post przez Janka » 21 lipca 2018, o 12:11

Lucy napisał(a):Co się ostatnio dzieje z Frąckowiak? :niepewny:

Też to zauważyłam.
Może ma alergię na narkotyki?
Obrazek

Post przez Lucy » 24 lipca 2018, o 16:33

Ne macie już dość Rozenek? Bardzo ją polubiłam od momentu Perfekcyjnej, ale po zakończeniu programu, założeniu kont w mediach społecznościowych i związku z Radkiem ,całkiem jej odwaliło. Z kobiety z klasą, stała się cieniem samej siebie. Teraz dostała własny program pod tytułem : "Poczuj się jak Małgosia Rozenek".

- W nowym programie Małgosia pomoże uczestniczkom osiągnąć zadowolenie ze swojego wyglądu i doda im pewności siebie. Będzie ich powierniczką, koleżanką i mentorką - przeprowadzi je przez metamorfozę dotyczącą nie tylko ich zewnętrznego wizerunku, ale również tę związaną z postrzeganiem siebie w związku czy w pracy. Prowadząca program uchyli także rąbka tajemnicy i zabierze uczestniczki do świata swoich zawodowych i prywatnych spraw - czytamy na stronie TVN Style.

W tabloidach jej styl został porównany do Dody i nie mogę się z tym nie zgodzić. Gdzie podziała się ta Pani ? https://www.ifrancja.fr/iportal/wp-cont ... zerski.jpg
Teraz nosi się tak : http://zmniejszacz.pl/zdjecie/2018/7/24 ... 0f55bc.JPG
Mam wrażenie, że na naszych oczach oglądamy kryzys wieku średniego. Czego ona może nauczyć kobiet w tym programie? Jak najlepiej się sprzedać? Jak pokazać dobrze tyłek na zdjęciu ?
Każdy powód jest dobry, żeby zjeść pączka. Poza tym pączek nie idzie w tyłek, tylko od razu do serduszka i otula je warstwą ochronną.

Ulubiona autorka/autor: Anne Golon, Sylvain Reynard

Post przez Karina32 » 24 lipca 2018, o 16:37

Mam dokładnie takie same odczucia jak Ty, Lucy. Chyba niestety jest ona idealnym przykładem tego, jak komuś może odbić woda sodowa i jak się próbuje na siłę odmłodzić :bezradny:
"Każda książka pozwala nam na nowe marzenia." - Emma Chase

https://www.instagram.com/ksiazkowe_romanse/

Post przez Lucy » 24 lipca 2018, o 16:57

Może ona zawsze taka była, tylko na poczet Perfekcyjnej zgrywała skromnisię ? Dla mnie oglądanie ''Projekt Lady'' z Rozenek w roli damy jest kosmicznym nieporozumieniem. Jeżeli chcą nagrać kolejny sezon, to powinni wziąć inną prowadzącą.

Post przez Janka » 24 lipca 2018, o 19:37

Radzio ją ciągnie wizerunkowo w złą stronę, ale za to jest z nim szczęśliwa. Zawsze jest coś za coś.
Lucy napisał(a):Gdzie podziała się ta Pani ? https://www.ifrancja.fr/iportal/wp-cont ... zerski.jpg

Świetnie wtedy wyglądała.

Może z dokonanymi zmianami, poprawkami, operacjami, jest tak samo, jak z tatuażami: że jak się wpadnie w nałóg ich robienia, to nie da się skończyć. Podobno na świecie najmniej jest osób, które mają dwa tatuaże, bo jak ktoś zrobi drugi, to zrobi też trzeci i dalsze. Widocznie działa to też w sferze poprawiania urody. Wszystko zaczyna się niewinnie, a potem skala rośnie, pazury robią się coraz dłuższe, rzęsy coraz gęstsze, brwi czarniejsze, usta coraz bardziej napakowane itd., itp. A jak ktoś zacznie wprowadzać poprawki, to nie umie skończyć w momencie, gdy wygląda perfekcyjnie, tylko leci dalej w kierunku groteski. Potem są te różne kobiety-koty, mężczyźni-Keny i inne "potworki", że o polskich youtuberkach nie wspomnę.
Obrazek

Post przez Lucy » 24 lipca 2018, o 23:04

Zobacz sobie od 1:37 :ohlala: Ile lat od tego wywiadu minęło? całkiem inna kobieta.

Post przez Janka » 24 lipca 2018, o 23:14

Zobaczyła, że sprzedawaniem prywatności robi się większą kasę i korzysta ze swojej popularności, dopóki się da.
Prawdopodobnie ona uważa, że jeśli sama decyduje o tym, jakie zdjęcia pokazuje i do jakich sfer życia wpuszcza fanów, a co zostawia tylko dla siebie, to jest tak, jakby wcale nie sprzedawała prywatności.
Obrazek

Post przez Lucy » 24 lipca 2018, o 23:36

Przecież to kompletna głupota :zalamka:
Rozenek zaczyna przypominać wypadającego z lodówki Karolaka i Lewandowskich.

Post przez Janka » 24 lipca 2018, o 23:39

Nie kracz z Karolakiem, bo on ostatnio był trochę schowany i niech lepiej zostanie tam, gdzie jest teraz.
Obrazek

Post przez Lucy » 27 lipca 2018, o 00:14

Demi Lovato we wtorek trafiła do szpitala. Prawdopodobnie przedawkowała heroinę :shit:

https://www.eska.pl/hotplota/news/znamy ... -WwiM.html

Post przez Lucy » 1 sierpnia 2018, o 12:52

Rozenek zaczyna przesadzać z botoksem. :zalamka:

Obrazek

Post przez Karina32 » 1 sierpnia 2018, o 12:55

Masakra :facepalm:

Ulubiona autorka/autor: Nie mam, czytam to co mi się spodoba;)

Post przez giovanna » 1 sierpnia 2018, o 13:15

Obrzydlistwo, lustra kobieta nie ma czy co?

Post przez Karina32 » 1 sierpnia 2018, o 13:22

Ona ma już chyba tak spaczony obraz siebie, że jej się to chyba podoba :bezradny:

Post przez Janka » 1 sierpnia 2018, o 17:22

Ale się robi podobna do Joanny Racewicz. Jeszcze jeden zabieg i będą bliźniaczkami.
Obrazek

Post przez Karina32 » 1 sierpnia 2018, o 19:11

O tak, Racewicz to druga ofiara operacji. Kiedyś była nawet ładna, a robi się coraz bardziej sztuczna.

Ulubiona autorka/autor: Julie Garwood

Post przez Antenka » 2 sierpnia 2018, o 05:29

Trzeba umieć starzeć się z klasą nie każdy to potrafi. Niestety wymogi telewizji w naszych czasach są takie że 40 - stki idą już w odstawke i każdy robi co może żeby wyglądać młodziej.

Post przez Karina32 » 2 sierpnia 2018, o 07:47

Ale też chyba trzeba trafić na porządnego chirurga. Widziałam ostatnio "Mamma Mia", gdzie gra Cher. Według mnie wygląda dużo lepiej od nabotoksowanych polskich gwiazdek (które są chyba robione pod jeden wzór), a przecież miała mnóstwo operacji.

Post przez Janka » 2 sierpnia 2018, o 13:48

Operacje to jest ogromna ingerencja w organizm, z narkozą, ryzykiem i dłuższą rekonwalescencją. Nie każdy ma na to ochotę.
A taka rekonwalescencja dodatkowo oznacza czasowe zniknięcie z rynku pracy, co w niektórych branżach może się skończyć tym, że ktoś inny (młodszy) wykorzysta szansę i wskoczy na miejsce nieobecnego.
Cher i Demi Moore wyglądają po operacjach przepięknie i dużo młodziej niż ich własne dzieci, ale ich kariery poległy w gruzach.
Nie każdy ma zresztą szczęście, że wynik operacji będzie pozytywny, są też przykłady osób z szołbiznesu, które bardzo, bardzo żałują, że poszły pod nóż.

Myślę, że ostrzykiwanie twarzy i inne metody mało inwazyjne są lepsze, byle tylko ktoś umiał zachować w tym umiar.
Obrazek

Post przez Lucy » 2 sierpnia 2018, o 22:45

Demi miała obsesje na punkcie wyglądu. Żeby nie odstawać za bardzo od Kuchera, postanowiła zreperować u siebie wszytko. Czytałam gdzieś, że ponoć kolana też naprawiła.
Co do Rozenek, to jednak mi jej żal. Kiedyś była fajną babką i mówiła z sensem. Na bank majstruje przy twarzy i piersi ma zrobione.
https://v.wpimg.pl/MDEzMzMzJC1qNWJOf0o1 ... x2d1QnCigd
Pytanie tylko, czy chciała zrobić dobrze Radkowi i stąd taki prezent, czy on jej coś dawał do zrozumienia.
https://cdn.galleries.smcloud.net/t/gal ... nocrop.PNG
Jeden i drugi powód jest głupi.

Post przez Janka » 2 sierpnia 2018, o 23:10

Demi Moore miała dużo wcześniej operacje. W 1996 po filmie "Striptease" dopadła ją fala hejtu, bo w filmie, w którym grała striptizerkę, pokazywano zbliżenia na jej cellulit i rozstępy na mocno zbudowanych udach. Zarówno film, jak i Demi były obśmiane i ośmieszone. Musiało ją to podłamać, bo przed filmem bardzo dużo trenowała i z wielką dumą prezentowała w TV swoje ciało, a po filmie się okazało, że cała ta praca jednak poszła na marne, a jej efekty są mało skuteczne. Wtedy zaczęła robić operacje i miała wielkie szczęście, że trafiła na lekarzy, którzy się bardzo ładnie postarali, co można było zobaczyć np. w "Aniołkach Charliego" i widać do dziś.
W tym czasie Demi podobno zdradzała Bruce'a Willisa z Leonardo DiCaprio, a z Kutcherem poznała się dużo, dużo później (w 2003, a ich ślub był dopiero w 2005).
Złapanie Ashtona było prędzej skutkiem jej nowego super wyglądu i tych wszystkich operacji, niż przyczyną do ich robienia.
Obrazek

Post przez Lucy » 2 sierpnia 2018, o 23:21

Aleś poinformowana :okulary: Myślałam, że jej tak odwaliło jak poznała Kutchera.

Post przez Janka » 3 sierpnia 2018, o 00:32

Kutcher by pewnie nawet na nią nie spojrzał, gdyby wyglądała zgodnie ze swoim wiekiem.
Obrazek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do W mediach