klarek napisał(a):Pierwsze słyszę
Ancymonek napisał(a):A mi się ten Brokat naprawdę podobał właśnie przez to że było lekko i przyjemnie i łatwo. Bez traum, dyszenia z namiętności, macanek po kątach i innych takich
I to, że oni nie chodzili na imprezy itp. To że on nie miał piętnastu bab na boku a ona nie była tępą strzałą. Dla mnie to był wszytsko na plus i dobrze mi sie to czytało. Może za idealnie, za grzecznie, ale jak fajne
Jedyne co, to ta nadopiekuńczosc rodziców mi trochę przeszkadzała, to fakt i taki dziwny nacisk na to, że jest między bohaterami różnica w wieku. Takie dziwne podkreślanie, że ona jeszcze "gówniara", on wielki dorosły. Co to w ogóle miało być to ja nie wiem, ale nie zepsuło mi to obrazu całej książki. Mi to trochę zapachniało West i takiż sam mniej więcej poziom erotyczny mają te panie
Czy 36 pytań może sprawić, że zakochasz się ze wzajemnością w nieznajomym?
Ona to wrażliwa idealistka. On jest bezpośredni i arogancki. Powody, dla których oboje decydują się wziąć udział w eksperymencie zainspirowanym słynnym testem doktora Arona, są tak odmienne, jak ich charaktery. Podczas badania przyjdzie im się zmierzyć z bardzo różnymi pytaniami. Na jaw wyjdą ich bolesne, głęboko skrywane tajemnice. Hildy i Paul będą się doprowadzać do śmiechu, łez, irytacji, a nawet białej gorączki! Powalczą ze sobą nie tylko na słowa… Ale czy się w sobie zakochają?
•Sol• napisał(a):tak.
Miałam moment że mnie korciło, ale potem jak poczytałam opinie, że to nadal ten sam schemat, a w Aflame oni znów nie są razem...
Znaczy tak, nie dziwię się, bo jednak za dużo między nimi się wydarzyło, za dużo mają do przepracowania a sa strasznie młodzi, więc rozstanie to kwestia czasu.
Ale wiesz wolę sobie wmówić że jest HEA
no chyba że będzie gwarancja że w Aflame zachowują się jak dorośli, Jared nie traktuje Tate źle i że się schodzą już tak prawdziwie i do uwierzenia. Wtedy pewnie za trochę sięgnę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości