Teraz jest 21 listopada 2024, o 16:37

kora1983 ma ochotę na...

Nie wiesz, jaki tytuł konkretnie przeczytać? Doradzimy!

Ulubiona autorka/autor: Sally Wentworth

kora1983 ma ochotę na...

Post przez kora1983 » 9 listopada 2017, o 10:07

Hej
Nie wiem czy dobrze umieszczam posta, jesli nie to z gory przepraszam, czy mozecie polecic podobna ksiazke jak Spotkanie po latach Grahama Lynne?

Ulubiona autorka/autor: Proctor, Spencer, Spindler i wiele innych

Post przez Kawka » 9 listopada 2017, o 21:56

Niestety nie pomogę, bo nie pamiętam za dobrze tej książki, ale może napisz na pw do Janki. Z tego co wiem, ona jest fanką Lynne Graham. Na pewno poleci coś podobnego.

A tak w ogóle to miło Cię poznać i powitać na forum.
http://www.radiocentrum.pl

"...Gary (...) niedawno zerwał ze swoją dziewczyną z powodu niezgodności charakterów (charakter nie pozwolił jej zgodzić się na to, by Gary sypiał z jej najlepszą przyjaciółką)". Neil Gaiman "Nigdziebądź".

Post przez kora1983 » 16 listopada 2017, o 19:10

Hej czy ktoś może mi polecić coś w stylu baird podarunek miłości? ogólnie chodzi mi o coś w tym stylu jesli mozecie napiszcie mi swoje ulubione harleqiuny, to szybkie ksiazki w sam raz na autobus:) Czyli on jest bogatym przystojnym mezczyzna zwraca uwage na szara myszke zostaja kochankami ona chce cos wiecej a on nie uswiadamia sobie swojej milsoci;p

Ulubiona autorka/autor: Różnie to bywa

Post przez Księżycowa Kawa » 17 listopada 2017, o 02:20

Może coś Robyn Donald, Emma Darcy lub Lynne Graham :mysli:
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu.
Denis Diderot

"If you want it enough, you can always get a second chance." MM
*
“I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM
*
Zamienię sen na czytanie.

Post przez kora1983 » 20 listopada 2017, o 13:35

Dziekuje za pomoc pozdrawiam

ranking harlequin

Post przez kora1983 » 16 maja 2018, o 12:11

Witam,
Szukałam na stronce ale nie udało mi sie znalezc cos typu ulubione harlequiny do ktorych mozna wrocic, czy mozna cos takiego opracowac wspolnie

Ulubiona autorka/autor: Kristen Ashley/Mariana Zapata

Post przez Duzzz » 18 maja 2018, o 17:52

Takiego spisu nie przypominam sobie na forum. Są w autorskich w poszczególnych autorkach typy użytkowniczek forum i czasami listy najlepszych książek danej autorki.

Mamy też dział Rankingi Romansoholiczne i tam można znaleźć ogólnie zebrane romanse, które zdaniem użytkowniczek forum zasługuję np. na miano Ulubionej pary romansowej, Idealnego męża, etc. Może Cię coś z nich zainteresuje viewforum.php?f=182 viewforum.php?f=122

Od ubiegłego roku mamy też temat z tak zwanymi Ulubieńcami miesiąca... Może ten temat przejrzysz i znajdziesz coś dla siebie viewtopic.php?f=36&t=2858

Mamy też dział z Romansoholicznymi Listami i Spisami, ale tu konkretnie listy z HQ niestety nie mamy
viewforum.php?f=70
W temacie tytuły książek wg motywów są zaznaczane HQ, ale musiałabyś każdą stronę, każdy post po kolei przeglądać.

A w tym temacie może masz na jakieś motywy konkretnie ochotę? Może coś więcej napiszesz o HQ na jaki masz ochotę? Może tak pomożemy ;)

PS. I sprawa listy ulubionych, czy też dobrych HQ jest jak najbardziej do przemyślenia i pomyślimy jak i czy taki spis/ranking robić ;)

Miłego buszowania po forum! :)

“How do you always know where to find me?''
His voice achingly gentle, he says, "The same way a compass knows how to find true north.”
― J.T. Geissinger, Cruel Paradise

“It’s not inexplicable. I like you the way Newton liked gravity.”
“I don’t know what you mean.”
“Once he found it, everything else in the universe made sense.”
― J.T. Geissinger, Cruel Paradise

“Life is short. You don't get a do-over. Kiss who you need to kiss, love who you need to love, tell anyone who disrespects you to go f*ck themselves. Let your heart lead you where it wants to. Don't ever make a decision based on fear. In fact, if it scares you, that's the thing you should run fastest toward, because that's where real life is. In the scary parts. In the messy parts. In the parts that aren't so pretty. Dive in and take a swim in all the pain and beauty that life has to offer, so that at the end of it, you don't have any regrets.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise

Ulubiona autorka/autor: Ilona Andrews

Post przez •Sol• » 18 maja 2018, o 18:14

Od siebie dodałabym jeszcze taki temat jak 10 książek, które zabieramy na Bezludną Wyspę ;)
nie same HQ ale może coś z nich się znajdzie. A zawsze możesz utworzyć własną, chociażby wstępną, listę przez co zachęcić inne Dziewczyny do dyskusji o Harlequinach.
'Never flinch. Never fear. And never, ever forget'.

'Nevernight' - Jay Kristoff

kora1983 ma ochotę na...

Post przez kora1983 » 27 czerwca 2018, o 11:34

hej mam ochote na ksiazke w ktorej bohaterka ucieka wzbrania sie przed miloscia mezyczyzny ktory ja kocha:P cos w ten desen ma ktos cos godnego polecenia?

Ulubiona autorka/autor: Joanna Chmielewska/Ilona Andrews

Post przez ewa.p » 27 czerwca 2018, o 21:57

Ślubny skandal Julii Quinn,z tym,że to ostatnia częśc cyklu.Choć akut=rat tutaj cała seria warta jest poznania
________________***________________

Gotowałam się w środku i musiałam sięgnąć po wszystkie rezerwy opanowania,by utrzymać nerwy na wodzy.Uda mi się.Po prostu muszę być obojętna.Zen.Żadnego walenia po twarzy.Walenie po twarzy nie jest zen.

Post przez kora1983 » 1 lipca 2018, o 19:59

Dzieki:) dam znac jak wrazenia

Malzenstwo

Post przez kora1983 » 8 lipca 2018, o 21:07

Mam ochote na ksiazke o malzenstwie on z rozsadku ona moze tez ale pozniej milosc sie pojawia, po dorsze jakies przeszkody itp i oczwiscie on musi malczyc o nia:D Macie jakies ciekawe pozycje do zaproponowania?

Ulubiona autorka/autor: Nalini Singh

Post przez kejti » 22 lipca 2018, o 19:21

Książki Julie Garwood :) to są romanse historczyne

.
.

Let's find some beautiful place to get lost.

Ulubiona autorka/autor: Sandra Brown

Post przez gonia » 23 lipca 2018, o 01:07

Post przez kora1983 » 7 sierpnia 2018, o 09:39

czytalam super:)

Ulubiona autorka/autor: Sandra Brown

Post przez gonia » 7 sierpnia 2018, o 09:50

Powrót do Mam ochotę na...