giovanna napisał(a):Nie mogę tego zrozumieć, przecież na eliminacjach nie grali tak źle, a na mundialu już na meczu z Senegalem wyglądali jakby pierwszy raz na boisko wyszli, w ciężkim szoku byli
Dorotka napisał(a):A mi ich trochę szkoda, choć jeszcze bardziej szkoda mi kibiców, którzy z ich grą wiązali ogromne nadzieje. U nas na wielu balkonach powywieszane były flagi, a zaraz po meczu wszystko znikło.
- My, piłkarze, nie możemy powiedzieć, że nie jesteśmy przygotowani, że się źle czujemy. Wierzyliśmy, że jeśli trafimy z formą, że przy odrobienie szczęścia i przy sprzyjających okolicznościach coś się uda i potem może nam dobrze pójść. Z drugiej strony zdawaliśmy sobie sprawę z tego, że to będzie bardzo ciężka grupa. Nie tylko dlatego, że nasi rywale, to jedni z najlepszych z każdego kontynentu, ale też można było porównać, jaki sezon mieli nasi zawodnicy a jaki ich.
Ale porównajmy sobie, jaki każdy z nas miał sezon poprzedzający mistrzostwa Europy a mistrzostwa świata.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość