kejti napisał(a):Nie wiedzialam gdzie zapytac.... chcialabym wziac sobie na abonament iPhone w (w Niemczech). Nie bede was pytac o oferty abonamentowe bo w sumie tylko Janka moglaby cos powiedziec ale pytanko brzmi czy iPhone na prawde jest taki super? Ktory wybrac? Czy podzielicie sie swoimi opiniami odnosnie uzytkowania?
P.S. mozna przeniesc tego posta gdzieindziej jesli takowe miejsce jest lepsze ale tutaj mam wrazenie ze bedzie lepszy odzew
Miałam SE, ale dla mnie ślepej miał za mały wyświetlacz, teraz mam iphone 8 64 GB pamięci jest to istotne, bo do niego nie włożysz karty, iphony mają wbudowaną pamięć, nie przeniesiesz ze starego telefonu nic, chyba, że miałaś już iphona to samo ci się wszystko wgra. Można po kabelku przez itunes na komputerze, ale trzeba pokombinować, mnie zrobił syn, bo sama bym nie potrafiła. Jak dla mnie jest bardzo prosty w obsłudze, robi dobre zdjęcia, do swojego konta masz przypisane miejsce "w chmurze", gdzie też się wszystko zapisuje, zapomniałam ile jest tego bezpłatnego miejsca, ja płacę 3,99 miesięcznie za chyba 50 GB. I jeszcze do wszystkich posiadaczy iphonów masz za darmo smsy jako iMessage, można też rozmawiać za darmo przez facetime. To na razie tyle, jakbyś coś więcej chciała wiedzieć to pytaj