Teraz jest 22 listopada 2024, o 06:36

Rozrywka, konkursy, reality show: Od Miss World po Miliarderów

Artyści, celebryci, postacie warte uwagi, głośne wydarzenia, komentarze, plotki i skandale

Ulubiona autorka/autor: Janet Evanovich

Post przez Janka » 14 maja 2018, o 02:21

Gdyby pani Tadla nie grała na emocjach widzów, to na pewno odpadłaby dużo wcześniej.
Gdyby oni nie zrobili cyrku z zerwaniem na oczach widzów, to nie sądzę, by uznano, że tańczyła najlepiej w tej edycji.
Obrazek

Ulubiona autorka/autor: Iwona Banach

Post przez Lucy » 14 maja 2018, o 02:29

Na pewno nie powiem,że tańczyła najlepiej ,ale nie było źle.
Całe zerwanie było dla mnie szokiem. Nie w sensie,że to była taka piękna para,ale wiesz, początek programu, łzy i wsparcie ze wszystkich stron. Tak to szybko spadło na nas widzów,że nie było wiadomo co się dzieje. Prawie w każdym odcinku piła do swojej sytuacji i miałam tego dość.
Każdy powód jest dobry, żeby zjeść pączka. Poza tym pączek nie idzie w tyłek, tylko od razu do serduszka i otula je warstwą ochronną.

Post przez Janka » 14 maja 2018, o 02:35

Mnie bardziej zdziwiło nie to, że zerwali, tylko to, że ją to zdziwiło.
Facet na każdym kroku podkreśla, że jest samotnikiem, że odchodzi, gdy czuje się za bardzo osaczony, że nie umie być z kimś zbyt intensywnie, że nie otwiera się do końca itd., itp. A ona nagle zdziwiona jak żaba na torach, że od niej też odszedł. Zerwanie było zaprogramowane już w momencie, gdy zaczęłi być razem. Raczej jest dziwne, że wytrzymał z nią tak długo.
Obrazek

Post przez Janka » 15 maja 2018, o 14:34

Wracając do tematu "Agent - Gwiazdy", przyszło mi do głowy, że do finału doszły takie same trzy osoby jak w poprzedniej edycji.
Wtedy Daria w jakiś sposób odkryła, że Odeta jest agentem i przez kilka ostatnich odcinków nie odstępowała jej na krok. Teraz dokładnie to samo robi Ilona, która się uwiesiła na Karolinie. (Albo to Karolina uwiesiła się na Ilonie, ale nadal nie mogę uwierzyć, że to by mogła być prawda.)
Poprzednio Jarosław Kret był obserwatorem z daleka, nie wchodził z nikim w żadne bliskie relacje, ale był szczery i mówił innym, co odkrył. Teraz podobną postawę przybrał Michał. Wprawdzie zawierał przyjaźnie i osób przez siebie wybranych nie oszukiwał, ale nie mówił im wszystkiego i zawsze zachowywał dystans. Cały czas stał z boku i więcej obserwował niż się sam udzielał. Michał, tak jak Jarosław, nie był zbyt zaangażowanym uczestnikiem w trakcie wykonywania zadań, obaj raczej byli bierni w grze i skupieni na swoich celach.
Obrazek

Post przez Lucy » 16 maja 2018, o 21:50

no i jestem w szoku ,kto jest Agentem :evillaugh:
Każdy powód jest dobry, żeby zjeść pączka. Poza tym pączek nie idzie w tyłek, tylko od razu do serduszka i otula je warstwą ochronną.

Post przez Janka » 16 maja 2018, o 21:51

Ale jajca!!!
Obrazek

Ulubiona autorka/autor: Ilona Andrews

Post przez •Sol• » 16 maja 2018, o 22:23

Szok w trampkach :P
to już bym wolała
Spoiler:
'Never flinch. Never fear. And never, ever forget'.

'Nevernight' - Jay Kristoff

Post przez Lucy » 16 maja 2018, o 22:29

Karolina dla mnie jest za cienka i też myślę, że Kinga coś tam jej pomagała.
Odnośnie Ilony ,to ani razu ją nie podejrzewałam.

Post przez Janka » 16 maja 2018, o 22:30

Ale się cieszę, z tego, kto okazał się agentem, bo uwielbiam być zaskakiwana.
Dziś przez cały dzień myślałam o tym, że po dwóch agentach pracujących w TV jako prowadzący jakieś programy, teraz już była pora na aktora. (Rymło mi się.)
•Sol• napisał(a):Szok w trampkach :P
to już bym wolała
Spoiler:

Kinga bardzo uważała na to, by nie było takich podejrzeń i przez cały czas nagrywania programu trzymała się od Karoliny z daleka.
Obrazek

Post przez •Sol• » 17 maja 2018, o 10:41

też się cieszę, chociaż kilka razy gdzieś tam mi na nią pikało ;)
Ciągle Karolina była jako ten pewniak, ale to był też mój typ na pewnym etapie. Chociaż delikatny tylko.

Kinga, nawet na koniec powiedziała że o tym kto był Agentem wiedział tylko Agent i producent programu, tak żeby już całkiem móc powiedzieć że nie pomagała Karolinie. A ja i tak w to nie wierzę.

I bardzo się cieszę
Spoiler:

Post przez Janka » 17 maja 2018, o 18:16

Myślę, że możemy całkiem zrezygnować ze spoilerów, bo program się skończył i już i tak wszystko jest wiadome.

W odcinku, gdy pojedyńczo wchodzili do ruin, Karolina nam się poskarżyła, że Ilona cały czas zwalała na nią winę o co tylko się da. Nie uwierzyłam jej, bo nam tego nigdy nie pokazywano. Może ze dwa razy było widać, że Ilona jawnie o coś oskarża Karolinę. A że tam się każdy kłócił z każdym, to w ogóle nie potraktowałam serio słów Karoliny. A ona właśnie mówiła prawdę.
Tak naprawdę Karolina zawdzięcza tym oskarżeniom Ilony dojście do finału. Była Ilony agentem zastępczym, a ponieważ na sto procent wiedziała, że sama nie jest agentem, to dzięki temu zyskała pewność, że Ilona nim jest. Dlatego Karolina jako jedyna w programie mogła wiedzieć z całą pewnościa, a inni mogli zaledwie podejrzewać Ilonę.

Michał zasłużył na wygraną już za samą urodę. Ale inteligencja oczywiście bardziej mu się przydała.

Na Ilonę wskazywało bardzo dużo. Najbardziej podejrzana była jej skłonność do wprowadzania nerwowej atmosfery i chaosu. Poganiała innych, żeby im nie dać czasu do zastanowienia, wyszarpywała im coś z rąk, robiła zamęt. Aktorka z takim temperamentem, która nie umie wyhamować i okiełznąć sama siebie, skazana byłaby tylko na granie ról osób z ADHD. Takich ról jest mało, więc wydawało mi się nieprawdopodobne, że ona jest taka w naturze. Podejrzewałam od pierwszego odcinka, że to jest sztuczne nakręcanie, że coś w tym nie pasuje. Jednak cały czas myślałam, że nawet jeśli robi to sztucznie, to nie dlatego, że jest agentem, lecz dla zmyłki, żeby oszukać innych uczestników.
Bardzo mocno nie pasowało mi też zachowanie Ilony w odcinku z głuchym telefonem. Aktorka, wyszkolona w technikach łatwego zapamiętywania, która przekręciła najwięcej wyrazów - to było strasznie nieprawdopodobne. Pokazano nam trzy przekręcone wyrazy oraz czwarty już u Michała. Inni przekręcali jeden lub dwa. Na dokładkę ona stała jako druga, czyli sama się zgłosiła, że ma świetną pamięć.
Dużo było momentów, w których Ilona mocno mi podpadała, jednak cały czas ją sobie wybielałam.
Obrazek

Post przez Lucy » 22 sierpnia 2018, o 12:27

Ameryka Express, 5 września o 21.30

Filip Chajzer wraz z ojcem Zygmuntem Chajzerem
https://s1.kozaczek.pl/galerie/2018/600 ... 028-C3.jpg

Aleksandra Domańska z bratem Dawidem Domańskim
https://s1.kozaczek.pl/galerie/2018/600 ... 1b7-C3.jpg

Tomasz Karolak wraz z kolegą Jakubem Urbańskim
https://s1.kozaczek.pl/galerie/2018/600 ... 078-C3.jpg

Duet „Fit Lovers”: Pamela Stefanowicz i Mateusz Janusz
https://s1.kozaczek.pl/galerie/2018/600 ... ba5-C3.jpg

Maciej Musiałowski wraz z koleżanką Anną Małysą
https://s1.kozaczek.pl/galerie/2018/600 ... 3ed-C3.jpg

Magda Steczkowska z mężem Piotrem Królikiem
https://s1.kozaczek.pl/galerie/2018/600 ... 1f0-C3.jpg

Lara Gessler i jej przyjaciel Piotr Sałata
https://s1.kozaczek.pl/galerie/2018/600 ... f18-C3.jpg

Katarzyna Meller z przyjaciółką Moniką Zagajską
https://s1.kozaczek.pl/galerie/2018/600 ... 57f-C3.jpg

Ulubiona autorka/autor: Anne Golon, Sylvain Reynard

Post przez Karina32 » 22 sierpnia 2018, o 12:43

Kolejne "gwiazdy". Większości nie znam :bezradny:
"Każda książka pozwala nam na nowe marzenia." - Emma Chase

https://www.instagram.com/ksiazkowe_romanse/

Post przez Lucy » 22 sierpnia 2018, o 12:49

Tylko 6 gwiazd znam :wink:

Post przez •Sol• » 22 sierpnia 2018, o 15:41

Filip Chajzer się tak zarzekał że do Agenta nie, że wylądował w Ameryka express :]

Post przez Lucy » 22 sierpnia 2018, o 16:40

No cóż :P coś musiało go zmotywować.

Post przez Janka » 23 sierpnia 2018, o 14:16

Lucy napisał(a):Tylko 6 gwiazd znam :wink:

Ja aż 7.
Obrazek

Post przez •Sol• » 23 sierpnia 2018, o 14:22

Lucy napisał(a):No cóż :P coś musiało go zmotywować.

nawet wiem co to było :hyhy:

Post przez Janka » 23 sierpnia 2018, o 14:28

Sol, jeśli myślisz, że kasa, to jest taka możliwość, ale bardziej obstawiam obietnicę nakręcania kariery.
Obrazek

Post przez •Sol• » 23 sierpnia 2018, o 15:08

tak, pomyślałam że przede wszystkim kasa, on się buduje, urodził mu się syn nie tak dawno, kasa potrzebna.
A kariera... Może. Tylko że on jest już mocno znany ;) chyba że ma szlachetne pobudki, jak oddanie dochodu na cele charytatywne. Też bym się nie zdziwiła, bo to ten typ człowieka.

Post przez Janka » 23 sierpnia 2018, o 15:22

Nawet mocno znany celebryta bez poparcia szefa stacji szybko może wylecieć z obiegu.

Filip Chajzer może mieć obiecany nowy program w nagrodę za wzięcie udziału w "Ameryka Express".
Udział w programach w charakterze kandydata to dla nich wszystkich łatwe i szybkie pieniądze, ale małe w stosunku do tego, co mogą zarobić łapiąc stały angaż i zostając prawdziwą Gwiazdą stacji (jak Kinia, Rozenkowa lub Szulim).
Obrazek

Post przez •Sol• » 23 sierpnia 2018, o 15:24

to fakt. A że się bronił długo przed udziałem to inna sprawa.

Może, chociaż kogoś podejrzewałyśmy o to w poprzedniej edycji albo w 3 Agencie. Póki co pewności nie mam, bo pełnej ramówki nie znam (może jest ale jakoś nie zainteresowałam się) ale nie kojarzę żeby któreś coś dostało.

Post przez Janka » 23 sierpnia 2018, o 15:35

Tego można nie zobaczyć, bo nagrodą może być np. obietnica, że ktoś nie wyleci ze stacji albo że nie straci tego, co już ma.
Obrazek

Ulubiona autorka/autor: Kristen Ashley/Mariana Zapata

Post przez Duzzz » 27 sierpnia 2018, o 12:19

Jestem ciekawa jak wypadną Fit Loversi :evillaugh:

“How do you always know where to find me?''
His voice achingly gentle, he says, "The same way a compass knows how to find true north.”
― J.T. Geissinger, Cruel Paradise

“It’s not inexplicable. I like you the way Newton liked gravity.”
“I don’t know what you mean.”
“Once he found it, everything else in the universe made sense.”
― J.T. Geissinger, Cruel Paradise

“Life is short. You don't get a do-over. Kiss who you need to kiss, love who you need to love, tell anyone who disrespects you to go f*ck themselves. Let your heart lead you where it wants to. Don't ever make a decision based on fear. In fact, if it scares you, that's the thing you should run fastest toward, because that's where real life is. In the scary parts. In the messy parts. In the parts that aren't so pretty. Dive in and take a swim in all the pain and beauty that life has to offer, so that at the end of it, you don't have any regrets.” ― J.T. Geissinger, Cruel Paradise

Post przez •Sol• » 27 sierpnia 2018, o 15:01

ci Fit loversi to są tacy lekko szurnięci, czy mylę ich z kimś? :P oni z YT są?
Bo wygląd to mi niewiele mówi ;)

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do W mediach