Księżycowa Kawa napisał(a):Jeśli chodzi o „Weterana”, to ostrzegałam, że nie wszystko, co się świeci, to złoto A komuś to się podobało?
Ancymonek napisał(a):A trójka jest o kim? Pamiętasz?
Lucy napisał(a):Z tą książką się nie polubiłam.
Dramaty wymyślane na siłę i cała miłość głównych bohaterów mało przekonująca.Cała sytuacja z ciążą i ślubem Jacka ,rozwaliła mnie totalnie. Mówimy o dziewczynie ,która dawała d*** każdemu ,a facet uwierzył jej na słowo ,że to jego dziecko i planował ślub. Przecież nie pokazała żadnego papierku ani testu ciążowego A główna bohaterka, która została zdradzona ,jeszcze przyleciała do niego i prosiła żeby się nie żenił.
Gdzieś przeczytałam rekomendacje : Fanki książek Elle Kennedy będą zachwycone.
Sorry,ale dziewczyna nie wie co pisze. Przy tej historii ,książki z cyklu Off-Campus, to arcydzieło.
Lucy napisał(a):Moja wina Twoja wypowiedz mi umknęła muszę bardziej was słuchać. Jedyna pociecha w tym,że książka była z wymiany.
duzzza22 napisał(a):Lucy napisał(a):Z tą książką się nie polubiłam.
Dramaty wymyślane na siłę i cała miłość głównych bohaterów mało przekonująca.Cała sytuacja z ciążą i ślubem Jacka ,rozwaliła mnie totalnie. Mówimy o dziewczynie ,która dawała d*** każdemu ,a facet uwierzył jej na słowo ,że to jego dziecko i planował ślub. Przecież nie pokazała żadnego papierku ani testu ciążowego A główna bohaterka, która została zdradzona ,jeszcze przyleciała do niego i prosiła żeby się nie żenił.
Gdzieś przeczytałam rekomendacje : Fanki książek Elle Kennedy będą zachwycone.
Sorry,ale dziewczyna nie wie co pisze. Przy tej historii ,książki z cyklu Off-Campus, to arcydzieło.
Mówiłam, że nie warto, ale nikt mnie nie słucha
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości