Roma napisał(a):Pomysłów wiele. Dalej Kraków XIX wiek. dalszy ciąg wydarzeń z 1836 roku plus romans pomiędzy spiskowcem a damą do towarzystwa - wracam do dworu.
1846 rabacja Galicyjska, pewna panna uciekając przed chłopami trafia do tajemniczego zamczyska i tam spotyka jego właściciela.
1807 okres napoleoński dziedziczka i jej trzy małżeństwa - saga wielotomowa.
Tytus z Rzymskich
Rozbudowa opowiadania o Romulusie
Kolejna cześć powieści o siostrach Żubert i ich babci
powieść współczesna z dzieckiem autystycznym jako jeden z wątków.
I to co pisze teraz II wojna światowa. Same widzicie ile tego jest. A ja mam tak mało czasu, a owe pomysły ciągle mi się rodzą. Chciałabym żeby mi podskoczyła sprzedaż, wtedy może za dwa trzy lata będę mogła częściowo zrezygnować z pracy na etacie i skupić się na pisaniu. Skoro Natalię napisałam w niecałe 3 miesiące pracując, inne książki dam radę w krótszym czasie.
giovanna napisał(a):O ten 1846 i i uciekająca panna, ponury zamek mi się podoba , w ogóle wszystkie pomysły fajne Romo
Skończyłam Natalię i zgadzam się ze spoilerem Dorotki . Tylko muszę przyznać, że "ciężej" mi się czytało od Marianny i Rozalii i w sumie nie wiem dlaczego, bo mi się książka podobała
Lucy napisał(a):•Sol• napisał(a):nie czytam żadnych opinii i dyskusji bo mnie szlag trafi że jeszcze nie mam. Zamówiłam wczoraj i drepczę w miejscu
Nie zrób dziury w podłodze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości