Viperina napisał(a):Muszę w końcu przeczytać dwójkę, bo bardzo lubię autorkę.
Księżycowa Kawa napisał(a):Viperina napisał(a):Muszę w końcu przeczytać dwójkę, bo bardzo lubię autorkę.
Myślałam, że już czytałaś.
Viperina napisał(a):Księżycowa Kawa napisał(a):Viperina napisał(a):Muszę w końcu przeczytać dwójkę, bo bardzo lubię autorkę.
No właśnie jeszcze nie... Tam jest bohaterka ciut starsza od bohatera, a ja nie lubię tego motywu... Ale muszę w końcu przeczytać, bo bardziej lubię autorkę niż nie lubię motywu
BirdyR napisał(a):Tylko jedna noc - Zaczęłam i nie przebrnęłam. Strasznie mnie nudziła.
Viperina napisał(a):Księżycowa Kawa napisał(a):Viperina napisał(a):Muszę w końcu przeczytać dwójkę, bo bardzo lubię autorkę.
No właśnie jeszcze nie... Tam jest bohaterka ciut starsza od bohatera, a ja nie lubię tego motywu... Ale muszę w końcu przeczytać, bo bardziej lubię autorkę niż nie lubię motywu
•Sol• napisał(a):
kurczę ja też nie lubię tego motywu, ale wiem że czasem to może fajnie wyjść
co do tej serii nie będę się zniechęcać. Przeczytam
Karina32 napisał(a):•Sol• napisał(a):
kurczę ja też nie lubię tego motywu, ale wiem że czasem to może fajnie wyjść
co do tej serii nie będę się zniechęcać. Przeczytam
Uwierz, że tutaj w ogóle tej różnicy nie czuć, ponieważ Isobel jest starsza o kilka miesięcy, więc są prawie równolatkami
Karina32 napisał(a):Niby miała być w maju, ale teraz nie widzę na stronie wydawnictwa żadnej informacji
Powrót do Recenzje romansów współczesnych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości