joakar4 napisał(a):Nasłuchałam się na jego temat peanów na YT (nie wiem kiedy się nauczę nie ufać jutuberkom )
joakar4 napisał(a):Kupiłam sobie ostatnio tusz Collistar
https://www.iperfumy.pl/collistar/masca ... gJ9AfD_BwE
Nasłuchałam się na jego temat peanów na YT (nie wiem kiedy się nauczę nie ufać jutuberkom ), a że jeszcze w telewizji trąbili, że na Iperfumy są zniżki, to kupiłam. Po zakupie okazało się, że po zakończeniu promocji tusz jest tańszy o 10 zł.
W każdym razie, tusz faktycznie daje efekt firanki rzęs, wydłuża je i pogrubia, ma ładny, czarny kolor. Na początku używania w połowie dnia się kruszył i te drobinki wpadały mi do oka. Teraz już tak nie robi. Robi za to coś innego. Nie wiem od czego to zależy, ale jednego dnia idealnie maluje rzęsy, pięknie je rozdziela. A następnego dnia skleja je na całego i robi grudki. Potrafi też zrobić jedno oko ładnie, a drugie skleić. Staram się przy nakładaniu niczego nie zmieniać i robić to identycznie, a i tak nie wiem co mnie spotka. Ogólnie nie jestem nim zachwycona i więcej go nie kupię.
klarek napisał(a):joakar4 napisał(a):Kupiłam sobie ostatnio tusz Collistar
Przymierzałam się do zakupu tego tuszu. Nawet wpisałam go na listę od zajączka A teraz nie wiem
Powrót do Kącik Porad Wszelakich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości