phantera onca napisał(a): Wilkarowi czegoś brakuje a Rhys to coś ma
ewa.p napisał(a):jeśli miałabym porównywać DaVerna do jakiegos książkowego bohatera to chyba tylko do Simona Wilczej Straży z serii Inni Anne Bishop.Taki człowiek ,ale nie do koca,Zwierzę,ale z bardzo ludzkim podejściem...
oj zdecydowanie! To bardzo trafne określenie.klarek napisał(a):ewa.p napisał(a):jeśli miałabym porównywać DaVerna do jakiegos książkowego bohatera to chyba tylko do Simona Wilczej Straży z serii Inni Anne Bishop.Taki człowiek ,ale nie do koca,Zwierzę,ale z bardzo ludzkim podejściem...
Coś w tym jest
Dla mnie DaVern w porównaniu z innymi jest po prostu mniej komercyjny
•Sol• napisał(a):Jestem uprzedzona do Bishop ale Ewo zaciekawilas mnie
Właśnie DaWern jest bardziej zwierzęciem. Nawet jak jest człowiekiem to jest wilkiem
ewa.p napisał(a):•Sol• napisał(a):Jestem uprzedzona do Bishop ale Ewo zaciekawilas mnie
Właśnie DaWern jest bardziej zwierzęciem. Nawet jak jest człowiekiem to jest wilkiem
no to jakbyś chciała takiego właśnie bohatera,w którym obok człowieka jest tez sporo zwierzęcości to seria Inni jest wprost dla ciebie.
zdecydowanie tak.Szczypta_Kasi napisał(a):Myślę, że cała proza Krajewskiej jest trochę mniej komercyjna.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości