Ancymmonnekk napisał(a): Jutrzenko jakoś nigdy nie rozdzielałam tej autorki a właściwie jej książek na te pisane jako J. Lynn i J. L. Armentrout
Ale jak tak patrzę na LC, to panią J. Lynn pokochałam za jej cykl Zaczekaj na mnie
A J. L. Armatrout za cykl Lux
Jeśli chodzi o Dark Elements to czytałam pierwszą część a reszta muszę nadrobić.Ancymmonnekk napisał(a):Kurcze kusi mnie Co przyniesie wieczność ze względu na bohatera, ale boję się, że bohaterka może mi tak jak Tobie nie przypaść do gustu
•Sol• napisał(a):znów brzmi zachęcająco
Armentrout jako nieparanormalna mi się dobrze czytała więc może i trzeba i po to sięgnąć
Potencjał romansowy w starej miłości jest?
Ancymonek napisał(a):Gio właśnie to czytam, ale coś się wkręcić nie potrafię, chociaż autorkę lubię
Co do tych zdań, to nie zwróciłam uwagi. Teraz ją zostawiam, zacznę coś innego, ale jak wrócę do tego ebooka to z ciekawości zobaczę. Może to też jest kwestia stylu autorki? Ona ma raczej prosty język. Ja już się trochę domyślam, kto jest Panem Młodym, chociaż zobacze, czy moje podejrzenia się spełnią
Gio, jak rozumiem nie czytałaś niczego innego tej autorki?
Lucy napisał(a):Już na samym początku przekonałaś mnie tym: thriller w stylu "starej" Nory Roberts
giovanna napisał(a):Też lubisz starą Roberts? te nowe się nie umywają do starych. Mam nadzieję, że tobie też się spodoba.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość