Teraz jest 23 listopada 2024, o 06:27

Plotki i skandale

Artyści, celebryci, postacie warte uwagi, głośne wydarzenia, komentarze, plotki i skandale

Ulubiona autorka/autor: Anne Golon, Sylvain Reynard

Post przez Karina32 » 28 stycznia 2018, o 14:06

A ja się zastanawiam kto i po co promuje coś takiego. Podobnie jak tą całą "polską barbie". Coś okropnego....
"Każda książka pozwala nam na nowe marzenia." - Emma Chase

https://www.instagram.com/ksiazkowe_romanse/

Ulubiona autorka/autor: Janet Evanovich

Post przez Janka » 28 stycznia 2018, o 17:15

Tacy sami promują, co przed laty w cyrkach oferowali ludziom za pieniądze podziwianie baby z brodą, dziecka z dwiema głowami i innych ciekawostek. Odmienność zawsze przyciąga uwagę mas.
Lucy napisał(a):One są okropne ,fuj :] Jedna zrobiła sobie karpowate usta,które dotykają nosa ,a druga powiększyła tak piersi,że patrzeć nie idzie.

Ciekawe, czy one nie mają kłopotów z zachowaniem równowagi i z chodzeniem, bo je na pewno dodatkowy ciężar przeważa i ciągnie do przodu.
Obrazek

Ulubiona autorka/autor: Proctor, Spencer, Spindler i wiele innych

Post przez Kawka » 29 stycznia 2018, o 14:22

Rzadko zdarza mi się zaglądać na takie portale typu Pudelek czy Kozaczek, ale zawsze jak już zaglądnę, to zaczynam się zastanawiać czy jest jeszcze coś, co mnie może zdziwić. Chyba nie. Nawet te panie. Chyba za dużo już "internetów" zobaczyłam. :P
http://www.radiocentrum.pl

"...Gary (...) niedawno zerwał ze swoją dziewczyną z powodu niezgodności charakterów (charakter nie pozwolił jej zgodzić się na to, by Gary sypiał z jej najlepszą przyjaciółką)". Neil Gaiman "Nigdziebądź".

Ulubiona autorka/autor: Różnie to bywa

Post przez Księżycowa Kawa » 29 stycznia 2018, o 19:08

W ogóle nie zaglądam na takie strony i jak poczytam Wasze, widzę wyraźnie, że niczego nie tracę, wybierając książkę :)
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu.
Denis Diderot

"If you want it enough, you can always get a second chance." MM
*
“I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM
*
Zamienię sen na czytanie.

Post przez Janka » 29 stycznia 2018, o 21:33

A ja się bardzo cieszę, że się nauczyłam zaglądać na Pudelka, bo nieraz mogę się naprawdę cudownie ubawić.
Teksty "redaktorów" pudelkowych są bardzo brzydkie, złośliwe, pełne błędów i namawiające do hejtu, więc najlepiej ich wcale nie czytać, ale w komentarzach można czasem znaleźć świetną perełkę.
Obrazek

Ulubiona autorka/autor: Iwona Banach

Post przez Lucy » 29 stycznia 2018, o 23:47

Ja jestem od tych portali uzależniona :hihi: jako odpalam kompa ,to najpierw sprawdzam pocztę i jednocześnie przeglądam forum i pudla/kozaczka :hihi:
Każdy powód jest dobry, żeby zjeść pączka. Poza tym pączek nie idzie w tyłek, tylko od razu do serduszka i otula je warstwą ochronną.

Post przez Janka » 29 stycznia 2018, o 23:56

U mnie jest kolejność najpierw forum, potem Pudelek. Innych stron plotkarskich nie oglądam.
Ostatnio mi też doszło, że po Pudelku jeszcze sprawdzam co nowego u youtuberek.
To moja obecna rutyna internetowa.
Obrazek

Post przez Księżycowa Kawa » 30 stycznia 2018, o 00:42

Janka napisał(a):A ja się bardzo cieszę, że się nauczyłam zaglądać na Pudelka, bo nieraz mogę się naprawdę cudownie ubawić.
Teksty "redaktorów" pudelkowych są bardzo brzydkie, złośliwe, pełne błędów i namawiające do hejtu, więc najlepiej ich wcale nie czytać, ale w komentarzach można czasem znaleźć świetną perełkę.

Nie trafia do mnie ten rodzaj humoru, ale zauważałam, że niektórzy mają niezły ubaw z tego powodu. Portal pewnie zbija na tym niezłą kasę.
Nie ma dobrych książek dla głupca, możliwe, że nie ma złych dla człowieka rozumu.
Denis Diderot

*
“I might be accused of social maladjustment,” said Daniel. “But not a psychopath. Please. Give me some credit.” MM
*

Post przez Janka » 30 stycznia 2018, o 00:52

Nie mówię o komentarzach złośliwych, podłych czy zawistnych.
Jak się dobrze szuka, to w komentarzach można znaleźć coś naprawdę z sensem i widać, że napisał go ktoś inteligentny i kumający więcej niż przeciętny odbiorca. Niektóre komentarze to prawdziwe mini-kabarety.

A z komentarzy ośmiewających kogoś lubię te, które ośmiewają "redaktorów" Pudelka, bo kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie.
Obrazek

Post przez Lucy » 30 stycznia 2018, o 02:51

Karina32 napisał(a):A ja się zastanawiam kto i po co promuje coś takiego. Podobnie jak tą całą "polską barbie". Coś okropnego....

https://www.youtube.com/watch?v=XxT-X4JzeXQ :evillaugh:
Każdy powód jest dobry, żeby zjeść pączka. Poza tym pączek nie idzie w tyłek, tylko od razu do serduszka i otula je warstwą ochronną.

Ulubiona autorka/autor: Anne Golon, Sylvain Reynard

Post przez Karina32 » 30 stycznia 2018, o 14:29

O matko... świetne to było :evillaugh:
"Każda książka pozwala nam na nowe marzenia." - Emma Chase

https://www.instagram.com/ksiazkowe_romanse/

Post przez Janka » 30 stycznia 2018, o 21:26

Obejrzałam tylko mały kawałek w środku i trafiłam akurat na faceta, który w "X-Factorze" śpiewał "Hallelujah".
Jestem w wielkim szoku. Nie wiem, czy mi szybko przejdzie.
Obrazek

Post przez Księżycowa Kawa » 31 stycznia 2018, o 01:42

Janka napisał(a):Nie mówię o komentarzach złośliwych, podłych czy zawistnych.

Również nie myślałam o komentarzach.
Denis Diderot

*
*

Post przez Janka » 31 stycznia 2018, o 01:45

Ach, ja Cię wcześniej źle zrozumiałam. Już wiem, o co chodzi.
Masz rację, humor na Pudelku jest strasznie niskich lotów.
Obrazek

Post przez Księżycowa Kawa » 31 stycznia 2018, o 01:47

Możliwe, właściwie to nie wiem, bo tam mnie nie było. Jeśli już, oceniam z kontekstu. Tak czy owak zainteresowanych nie brakuje.
Denis Diderot

*
*

Post przez Lucy » 26 lutego 2018, o 15:10

http://www.plotek.pl/plotek/7,154063,23 ... zukal.html

Nie chciałam burzyć cudownego obrazu Piotrka
Nie chciałam wzbudzać sensacji.

Sranie w banie :yeahrite:
Taki miała zamiar i nikt mi nie powie,że jest inaczej.
https://i.wpimg.pl/623x579/e5.pudelek.p ... d2c495.jpg - i jeszcze te hashtagi :zalamka: ŻAŁOSNE
Co wejdę na jakiś portal,to wszędzie ta Pani i nowe wypowiedzi.
Nie znamy realnej sytuacji ,wersji drugiej strony ,a już hejt wylał się na faceta.
Dla dobra dzieci sprawa powinna być rozwiązana w ''domu'' ,a nie na forum publicznym. Dzieci nie są malutki i dużo nasłuchają się od rówieśników.Nie wiem co ta Pani chciała osiągnąć,ale mojej sympatii nie wzbudziła.I jeszcze tekst, że "Nie wiem, czy zasługują, żeby on był ich ojcem". Gratuluje tej pani taktu i empatii.
Mam tylko nadzieję,że nie będzie zwykłą suczą i nie nastawi dzieci przeciwko ojcu.

Post przez Janka » 26 lutego 2018, o 18:29

Żal mi jej strasznie. Musi być w niesamowitym szoku. Widocznie niczego się nie spodziewała.
Zemściła się na mężu, ale nie wzięła pod uwagę negatywnych skutków ubocznych dla dzieci.
Pewnie będzie żałowała swojej otwartości i publicznego wylewania żalu, jak się trochę otrząśnie z szoku.
Obrazek

Post przez Kawka » 26 lutego 2018, o 19:33

A ja uważam, że kobieta miała prawo się poczuć z tym źle, może głupio robi, że wywleka całą sprawę publicznie ale to jej wybór. To Piotrek odszedł do innej i NIC nie usprawiedliwia takiego zachowania. Zdradzający zawsze jest winny. Żadne świństwo ze strony współmałżonka nie usprawiedliwia zdrady. Jak chciał się związać z inną kobietą, to wypadałoby najpierw zakończyć związek z żoną, a nie robić skok w bok i jeszcze pokazywać się publicznie z kochanką. Wcale się nie dziwię, że zdrradzona żona jest zła i pełna goryczy. Wiadomo, że prawdopodobnie kryzys w ich małżeństwie był już wcześniej i wina leży pewnie gdzieś po środku, ale wypowiedzi żony się pojawiły już po publikacji w "Fakcie", który zrobił foty jak Żyłę odbiera z lotniska inna kobieta. To nie żona jako pierwsza puściła tę bombę do prasy. Ona tylko potwierdziła, że to wszystko prawda.

"...Gary (...) niedawno zerwał ze swoją dziewczyną z powodu niezgodności charakterów (charakter nie pozwolił jej zgodzić się na to, by Gary sypiał z jej najlepszą przyjaciółką)". Neil Gaiman "Nigdziebądź".

Post przez Lucy » 26 lutego 2018, o 20:12

no i tak w życiu jak sporcie nie zawsze bywa kolorowo:-/ a odpowiadając na ostatnie publikacje dotyczące mojego małżeństwa i rodziny chciałem poinformować że nie są one prawdziewe:-/ moje małżeństwo rozpadło sie już dawno temu:-/ nie są prawdziwe informacje ze inna kobieta była powodem problemów w związku i wyprowadzki z domu który zbudowałem dla rodziny. zostałem zmuszony do wyprowadzki, starałem sie dojść do porozumienia z żoną, zadbać o dzieci i koncentrować sie na treningach. nie zamierzam już komętować zachowania i wpisów Justyny przez media, bo to był dla mnie trudny czas który już mam za sobą i prosze o uszanowanie mojej decyzji oraz życia prywatnego i rodzinnego, a w szczególności dzieci których dobro jest i było dla mnie zawsze priorytetem.

Mam nadzieję,że po tym oświadczeniu nie będzie już z jego strony żadnych wyjaśnień.To nie jest sprawa z której ma się spowiadać obcym ludziom.
Jaka by nie była prawda, osoba która pierze publicznie brudy nie wzbudza mojego szacunku.I według mnie nie ma żadnego usprawiedliwienia. Cała Polska o tym mówi, pełno postów lata na FB, nawet dziś w sklepie dwie babki stojące w kolejce o tym mówili.
I po co jej to? Chce się zemścić ? Innego sensu w tym nie widzę.
Niech się lepiej kobieta zainteresuje dziećmi. Kolejne dni na pewno nie będą dla nich przyjemne.Rówieśnicy są okrutni i ta afera na pewno się na nich odbije.

Post przez Janka » 26 lutego 2018, o 20:17

Masz rację, Lucy, publiczne pranie brudów zawsze jest żałosne.
Zwykle nie ci wtedy cierpią, którzy zasłużyli.
Obrazek

Post przez Kawka » 26 lutego 2018, o 20:20

Oświadczenie brzmi, jakby nie to nie Piotrek pisał. Interesujące jest w nim to, że wcale nie zaprzecza, że ma inną kobietę, tylko stwierdza, że to nie kochanka jest przyczyną rozpadu małżeństwa. A żona upublicznia brudy może w emocjach, bez myślenia nad konsekwencjami.

Post przez Janka » 15 marca 2018, o 22:37

https://www.pudelek.pl/artykul/126577/heidi_klum_spotyka_sie_z_gitarzysta_tokio_hotel_foto/
W niemieckim tygodniku napisano, że to spotkanie biznesowe, bo chłopcy z Tokio Hotel mają podobno brać udział w nagraniach programu Top Model. Ale jeśli to nie praca, a romans, to by było jeszcze lepiej. Wyglądają na świetnie dopasowanych do siebie wiekiem.
Obrazek

Post przez Lucy » 15 marca 2018, o 23:56

Nie wiem ile wynosi różnica wieku,ale wizualnie pasują do siebie.

Post przez Janka » 16 marca 2018, o 00:03

16 lat i 3 miesiące.
Obrazek

Ulubiona autorka/autor: Margit Sandemo

Post przez LiaMort » 16 marca 2018, o 00:12

:rotfl: Janko to mnie pocieszyłaś.. ;)
RM 

"But at the same time we still know the shit happens everytime, so I think c'est la vie, that's life. "

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do W mediach