Jeśli anioły czuwają nad spokojnym snem, to ten zapach pozwoli Ci śnić słodkie dziecięce marzenia. Urzekająca mieszanka aromatycznych przypraw - imbiru, cynamonu, goździków, gałki muszkatołowej i brązowego cukru - poprawi Ci nastój oraz zadba o miłą atmosferę relaksu
Specyficzny słodki zapach.
Na zimno jest on bardziej delikatniejszy niż po zapaleniu.
Wiecie,że lubię takie połączenia,ale tu jest wszystkiego za dużo .
Na początku palenia jest ok. ale w miarę upływu czasu ,robi się za intensywnie i ma się ochotę przewietrzyć mieszkanie.
Zauważyłam,że KC są bardziej intensywniejsze i ''duszniejsze'' niż YC.
Za dużo czuć imbiru i gałki muszkatołowej.Gdyby dodali może wanilie ,ta ostrość zostałaby przełamana.
Paląc woski YC ,nigdy nie czułam takiego dyskomfortu.
Muszę teraz zgasić kominek i otworzyć sobie okno na chwilkę. Niedobrze mi się robi ...
W bożonarodzeniowym, kruchym ciasteczku od Yankee Candle mieszają się aromaty świeżego masła i najprawdziwszej wanilii. Całość posypana jest szczodrze dekoracyjnym cukrem, przemieniającym się po podgrzaniu w lukrową kołderkę. Christmas Cookies to deser przyrządzony na podstawie tradycyjnej receptury i pomysł na to, jak w kilka chwil otulić dom aromatem świątecznych, domowych wypieków.
Kolejny ciasteczkowy wosk ,ale różni się zdecydowanie od tego pierwszego. Jest słodko,ale nie mdląco.
Czuć maślano -waniliowe ciastko i zapach ten nas otula,a nie przytłacza.
Wosk idealnie sprawdzi się w zimowe wieczory i niekoniecznie tylko w święta.
Very,ta świeczka jest esktra.
Po jednej godzinie w całym pokoju pachnie mi cynamonem.
Bardzo ostry jest ten zapach,ale na szczęście to nie wosk i nie ma takiego zasięgu. Dużym plusem jest też wydajność ,paliłam trzy razy po godzinie i jeszcze zostało mi połowę świeczki.
Każdy powód jest dobry, żeby zjeść pączka. Poza tym pączek nie idzie w tyłek, tylko od razu do serduszka i otula je warstwą ochronną.