Ancymmonnekk napisał(a):Very dziękuję za opinię
Cieszę się, że pozytywnie mimo wszystko odebrałaś tę książkę. Mnie ona absolutnie oczarowała, i chociaż mam niedosyt w niemalże każdym jej aspekcie (wszędzie było mi za mało) to ona jak dla mnie miała w sobie coś takiego, że w tyłku mam to wszystko i przeczytałabym ją jeszcze raz i jeszcze i jeszcze
A który motyw Cię aż tak zirytował? Chodzi Ci o ten "trójkąt"?
•Sol• napisał(a):co wzięłaś?
a ja akurat motyw damy do towarzystwa czy innej guwernantki lubię chociaż wolę jak bohater lata za bohaterką a nie za jej podopieczną.
ta Natalie to w ogóle taka szuja
Ancymmonnekk napisał(a):Całkiem możliwe, że fakt zbliżających się Świąt sprawił, że człowiek przychylniejszym okiem patrzył na tę książkę, ale ja i tak bym się podniecała
Co do Natalie to podobało mi się, że oni wszyscy jednak jakoś to sobie wszystko poukładali, nawet ojciec Rafe'a i nikt nikogo kurczowo się nie trzymał najbardziej mnie denerwuje w takich motywach jak się długo wahają, przez trzy czwarte książki zwodzą za nos i są uparci jak osioł
ej ale tutaj naprawdę inaczej ten romans by nie zaiskrzył nie spotkaliby się. Dlatego taryfa ulgowa jest potrzebnaAncymmonnekk napisał(a):Ja w ogóle jeśli chodzi o Pocałunek pod jemiołą jakieś taryfy ulgowe w sobie czuję. Zaczarowała mnie ta książka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości