Romansoholiczne inspiracje: prezenty, dekoracje, przepisy na Święta, przydatne linki | Boże Narodzenie – Nowy Rok – Walentynki – WIELKANOC – Halloween i wiele innych
to jest całkiem niezły plan, tylko jeśli ojciec juz sobie Netflixa nie włączył. Bo mamy tv podłączony do neta i klawisz Netflixa na pilocie, wiec nie wiem czy się na to nie połasił. Ale dobrze wiedzieć że można tam i świąteczne filmy znaleźć
'Never flinch. Never fear. And never, ever forget'.
Mam nad biurkiem mały telewizor podłączony kablem z laptopem i od pewnego czasu używam go jako drugiego monitora (np. na filmiki, gdy jednocześnie gram w coś na laptopie) i właśnie sobie puściłam tam kominek. Ale luksus!!! Jeszcze muszę sobie "sprawić" takie akwarium na lato i będzie super.
On mi się puścił całkiem bez ramek. Jest dopasowany od brzegu do brzegu. To wygląda bardzo naturalnie. A telewizor jest mały, więc mam efekt w skali 1 do 1.
No dobra, wiem, że mi ciepło, bo siedzę pod kocem elektrycznym i jest włączony kaloryfer, ale wrażenie prawdziwego ciepła mam z kominka.
To będzie moja polska piosenka na to Boże Narodzenie
Problem w tym, że mamy zły zwyczaj, kultywowany przez pedantów i snobów intelektualnych, utożsamiania szczęścia z głupotą. Według nas tylko cierpienie przenosi w sferę doznań intelektualnych, tylko zło jest interesujące — Ursula K. Le Guin
Polecam wam bardzo fajną i klimatyczną komedię świąteczną.
Wiadomo, że nie jest to produkcja na miarę Oskara, ale jeżeli chcecie obejrzeć coś świątecznego z humorem, romansem i gdzie atmosfera świąt wylewa się dosłownie ze wszystkiego, to jest to idealna pozycja.
Każdy powód jest dobry, żeby zjeść pączka. Poza tym pączek nie idzie w tyłek, tylko od razu do serduszka i otula je warstwą ochronną.
Dziewczyny, jest jakiś ban na piosenkę Wham -"Last Christmas" ? Na początku grudnia byliśmy nią wszędzie katowani, a teraz jakiś spokój. Ani razu nie słyszałam jej w radiu i tv.
Każdy powód jest dobry, żeby zjeść pączka. Poza tym pączek nie idzie w tyłek, tylko od razu do serduszka i otula je warstwą ochronną.