Karina32 napisał(a):Pierwsza część "Rodzinki" skończona Na razie bez jakichś fajerwerków... Niestety może jestem trochę uprzedzona, ale główny bohater Romem, no jakoś do mnie nie trafia Obawiam się, że to samo będzie z Merripenem. No i wątek z duchem - nie, nie w historyku
Ale nie przerywam. Czytam dalej. Duży plus za obecność bohaterów z "Paprotek" (w szczególności Sebastiana ).
giovanna napisał(a):U mnie odwrotnie, w realu mogą być, ale w książkach nie Tylko u nas Romowie rzeczywiście nie pokazują się od dobrej strony, niestety.
tartugirl napisał(a):Trzeba brać w tych dniach poprawkę na to, że wszystkie firmy kurierskie zostały zasypane paczkami - po Black Friday i przed Mikołajem. Oczywiście nikogo nie usprawiedliwiam, tylko raczej łączę się w bólu - mnie kurier DHL wiózł w tym tygodniu paczkę trzy dni!!!, a do paczkomatu wrzucono mi przesyłkę wczoraj dziesięć minut po północy. Nic tylko zacisnąć zęby i przeczekać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości