Liberty napisał(a):A co jest nie tak z motywami LGBT?
Kiara napisał(a):Śmiesznie bez pedałów i fajni nowi aktorzy.
(...)
Niech robią filmy strikte o LGBT to wtedy wiadomo na co idziesz i co oglądasz a nie, że idziesz na film o świętach a tam nagle para pedziów no błagam...
Fringilla napisał(a):ale jest zasada: słów powszechnie używanych za obraźliwe a zarazem używanym do określenia danej grupy mogą używać tylko członkowie tejże grupy w odniesieniu do siebie i to oni ew. określają w warunkach prywatnych, jak ich przyjaciele spoza grupy mogą je stosować.
Trochę jakSpoiler:
Dorotka napisał(a):Karina32 napisał(a):Ja też nie byłam na 3D - nie jestem w stanie oglądać takich rzeczy, zaraz mnie głowa boli.
Może masz wadę wzroku? A miewasz zaburzenia równowagi? Bo jeśli tak, a do tego nudności i wymioty, to możesz mieć zaburzenia błędnika.
Dorotka napisał(a):U mnie to na pewno zaburzenia błędnika, co na filmach w 3D objawia sie bardzo silnym bólem głowy oraz nudnościami, i mam wtedy wrażenie, jakby mi się cały świat kołysał, co utrzymuje się potem do kilku dni.
Frin Siostro!Fringilla napisał(a):Ja mam, a zarazem nie mam żadnych problemów z filmami 3D jeśli chodzi o nudności, chociaż czasami pojawia się lekki ból - bardziej: dyskomfort - oczu (a swoja drogą mam też klasyczną wadę wzroku).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości