Fringilla napisał(a):Polański... no - aż głupio pisać - ma swoje wierne grono obrończyń z konkretnych roczników (jestem ciekawa, czy Twoja znajoma, Janko, się do nich zalicza).
Janka napisał(a):Fringilla napisał(a):Polański... no - aż głupio pisać - ma swoje wierne grono obrończyń z konkretnych roczników (jestem ciekawa, czy Twoja znajoma, Janko, się do nich zalicza).
Nie wiem, ile ma lat, ale nie jest młoda. Od Polańskiego jest na pewno młodsza, ale nie aż tak jak jego krąg zainteresowań seksualnych.
Jeśli dobrze zapamiętałam, to jej mama była przyjaciółką mamy Polańskiego.
Fringilla napisał(a):Dziecko ma prawo do życia na stopie równej stopie rodzica.
Według doniesień tabloidów Justa zażądała domu w Komorowie, całego majątku, alimentów oraz wyłącznego prawa do opieki nad dziećmi.
W końcu aktor ustalił z dziećmi, że te z nich, które już przekroczyły 18. rok życia będą dostawały od ojca po 2,5 tysiąca miesięcznie. Ostatnio trzecie dziecko Zamachowskiego, syn Tadeusz osiągnął pełnoletność, więc jemu także aktor zmniejszył kwotę alimentów z 4,5 tysiąca na 2,5.
Jak ujawnia żona Zbyszka, Monika, wcześniej uzgodnił to z ojcem.
Gdy w sierpniu Tadeusz skończył 18 lat, odbył z ojcem poważną rozmowę. Zgodził się, by zamiast 4,5 tys. zł alimentów tata płacił mu 2,5 tys. tak jak każdemu dorosłemu dziecku - wyjaśnia Zamachowska w rozmowie z Na żywo. Po dwóch miesiącach mąż dostał pismo od komornika działającego w imieniu syna. Byliśmy załamani.
Tym sposobem wyjaśniło się, że Justa nadal oczekuje od Zbyszka 16 tysięcy złotych miesięcznie. Jak donosi znajomy aktora, Tadeusz, który mimowolnie stał się powodem całego zamieszkania, nie miał pojęcia o planach matki.
Tadzio nie miał świadomości. że przyczynił się do rozpoczęcia egzekucji komorniczej - ujawnia informator Faktu. Gdy się dowiedział o tej sytuacji, był w szoku, że sprawy zaszły tak daleko. Rozmawiał ze Zbyszkiem i wszystko sobie wyjaśnili.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości