joakar4 napisał(a):Pastelowych bombek jest coraz więcej, sama bym mogła mieć takie na choince. Gorzej z kremowymi. Jak widziałam to miały złote dodatki.
joakar4 napisał(a):W empiku są śliczne ozdoby świąteczne. Z kartą stałego klienta wychodzą taniej. Trochę poszalałam.
http://www.empik.com/dom-i-ogrod/dekora ... 39210611,s
Prawdziwa czyli sztuczne gałęzie czy jeszcze bardziej?Janka napisał(a):Mój F. się nie godzi na zastąpienie żywej choinki czymkolwiek innym, a ja od lat marzę o choince z metalu, z drewna, z kartonu, z czegokolwiek, byle nie wyglądała jak prawdziwa choinka.
Fringilla napisał(a):Prawdziwa czyli sztuczne gałęzie czy jeszcze bardziej?Janka napisał(a):Mój F. się nie godzi na zastąpienie żywej choinki czymkolwiek innym, a ja od lat marzę o choince z metalu, z drewna, z kartonu, z czegokolwiek, byle nie wyglądała jak prawdziwa choinka.
Ja od ponad dekady nie mam prawdziwej, a w rodzinie też od 2 lat metalowa konstrukcja (aczkolwiek na bogato)
ewa.p napisał(a):u mnie nie ma opcji żeby było bez choinki,nie czułabym,że są święta...Zawsze zaczynam czuć atmosferę,dopiero,gdy ubieram choinkę,z dziećmi co prawda,ale zawsze muszę przy tym być...Nawet nie musi być długo,rozbieram zaraz po Trzech Królach(albo nawet wcześniej,zaraz jak ksiądż po kolędzie przejdzie),a ubieram w przeddzień Wigilii
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości