Zabij mnie kochana, ale już nie pamiętam o co dokładnie chodziło, ale chyba coś kojarzę ogólnie już wcześniej Annabelle się rehabilitowała a ten jej ratunek był wisienką na torcie jak dla mnie
A jak już poznałaś trochę Paprotki, to której z dziewczyn jesteś najbardziej ciekawa?
"(...)Jeżeli książki, to te, które można unieść w pamięci(...)"
Mnie akurat Lilian wkurzała, za to Daisy skradła moje serce w swojej części, ale większość Dziewczyn starszą z sióstr uwielbia, więc Tobie pewnie też przypadnie do gustu Jesień
"(...)Jeżeli książki, to te, które można unieść w pamięci(...)"
Lilian jest i moim numerem jeden jednak w swojej części dawała czadu
Annabelle się zdecydowanie zrehabilitowała. Wiadomo że chciała najpierw bogatego z pochodzeniem, ale to mogło wynikać z wychowania. A potem jak zobaczyła co to jest miłość to przepadła ten ratunek i mnie urzekł
'Never flinch. Never fear. And never, ever forget'.
Ciekawa jestem też jaka będzie część o Evie i jak autorka rozwinie jej postać, bo na razie to taka szara myszka, stłamszona przez rodzinę. Chociaż chyba ona pierwsza zauważyła, że między Annabelle i Simonem jest coś więcej
"Każda książka pozwala nam na nowe marzenia." - Emma Chase
Evie jest ciekawą postacią i umie zawalczyć o swoje nie tracąc tej właśnie niewinności. Myszka która o kochanych ludzi walczy jak lwica ale jestem ciekawa jak będziesz odbierać Sebastiana
'Never flinch. Never fear. And never, ever forget'.
Annabelle rzuciła się na ratunek, to było coś i to jak jej pomógł Marcus
Co do Sebastiana, zobaczymy, trzecią część pewnie zacznę pod koniec tygodnia, bo jestem już w połowie "Jesiennego...". Nie wiem dlaczego, ale myślałam, że o Evie będzie ostatnia, a tu widzę, że jest trzecia
Skończyłam "Jesienne...". Dobrze, że mam kolejną część, bo bym nie mogła spać - chcę wiedzieć, co będzie dalej Nieśmiała Evie
Co, do Sebastiana, to na początku mi się podobał, a potem... holoł...
Spoiler:
chociaż wiadomo, że zrobił to tylko i wyłącznie dla pieniędzy (chociaż może nie do końca), ale i tak zachował się jak świnia; a mamusia hrabina, wcale nie lepsza