AnaZaczytana napisał(a):Cześć wszystkim !
Ostatnio czytałam "Moment życia" Joanny Zawadzkiej, książka przypadła mi do gustu co jest trochę dziwne bo nie przepadam za polskimi autorami
W związku z tym moje pytanie, czy ktoś z Was czytał tą książkę? Próbuje się dowiedzieć czy będą dalsze losy bohaterów, zakończenie było takie, że można pociągnąć historię dalej i nieźle ją rozwinąć
giovanna napisał(a):AnaZaczytana napisał(a):Cześć wszystkim !
Ostatnio czytałam "Moment życia" Joanny Zawadzkiej, książka przypadła mi do gustu co jest trochę dziwne bo nie przepadam za polskimi autorami
W związku z tym moje pytanie, czy ktoś z Was czytał tą książkę? Próbuje się dowiedzieć czy będą dalsze losy bohaterów, zakończenie było takie, że można pociągnąć historię dalej i nieźle ją rozwinąć
Miało być, ale jak na razie cisza, może autorka nie ma wydawcy. Zerknęłam sobie na jej stronę na facebooku, publikowała jakieś rozdziały na wattpadzie, ale od wrześnie ubiegłego roku cisza u niej ...
Lucy napisał(a):Ta babka źle nie pisze.
Bardzo podobały mi się ''Czereśnie zawsze muszą być dwie",''Awaria małżeńska '' i ''Po prostu bądź''. Zamówiłam sobie jej najnowszą ,napisaną z Alekiem Rogozińskim i okazuje się,że książka jest na pierwszym miejscu jeżeli chodzi o przedsprzedaż.Mam nadzieję,że będzie warta zachodu
Dorotka napisał(a): Lingas- Łoniewska ma ponoć z nimi naprawdę dobrą umowę i oczywiście nie musi im płacić ani grosza za wydanie kolejnych powieści. Za to Czykierda-Grabowska przeszła do nich z innego wydawnictwa, bo chciała mieć pełną kontrolę nad tym, jak wydadzą jej książkę i kiedy. To była przemyślana decyzja. I, z tego co wiem, zapłaciła za wydanie.
Janka napisał(a):Lucy napisał(a):Ta babka źle nie pisze.
Bardzo podobały mi się ''Czereśnie zawsze muszą być dwie",''Awaria małżeńska '' i ''Po prostu bądź''. Zamówiłam sobie jej najnowszą ,napisaną z Alekiem Rogozińskim i okazuje się,że książka jest na pierwszym miejscu jeżeli chodzi o przedsprzedaż.Mam nadzieję,że będzie warta zachodu
Też na pewno kupię tę z Rogozińskim. Lubię jego książki, bo ma lekki i płynny styl, więc się nie boję za bardzo na razie.
Zacznę się bać dopiero, gdy zaczniecie wieszać na niej psy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość