nie martw się ja też ich mam kilku na liściegiovanna napisał(a):No to wyszło na to, że samych psychopatów lubię
zabierz się zabierz, jestem ciekawa w którym obozie będziesz i czy Christopher Cię zawojujeSzczypta_Kasi napisał(a):Za Christophera muszę się chyba jednak szybką zabrać. Nie ciągnęło mnie na początku, ale po waszych opiniach zaczęło.
pamiętam jak jękoliłaś a mnie ekstaza brała bo Bea bo zwierzaki bo ChristopherPapaveryna napisał(a):Wy mnie nie bijcie, ale nie lubię ostatniej części Rodzinki.
jak to nie czytałaś?!Ancymmonnekk napisał(a):Sol nie czytałam, masz kolejny pomysł na polecankę
no bo był z dupy. Seria nieparanormalna a tu taki kwiatek.Ancymmonnekk napisał(a):wkurzał mnie ten motyw zmarłej narzeczonej
i ja i ja przecie mówię że lubię tego psycholaSzczypta_Kasi napisał(a):Gio, Ancymonku....też lubię Zimę. I Sebastiana (Very nie bij )
Ancymmonnekk napisał(a):To fakt, że do pewnego momentu była akcja, ale od chwili kiedy ChristopherSpoiler:
Szczypta_Kasi napisał(a):Skoro Christopher jest żołnierzem, to coś dla Cedar!
Smerfie Marudo czytałaś już?
oby tylko rozczarowania nie byłoKarina32 napisał(a):Coś mi się zdaje, że jednak następna po "Paprotkach" będzie Rodzinka... skoro tak się zachwycacie bohaterami
Ancymmonnekk napisał(a):Tak, oni tak do siebie pasowali. Jedyne co, toSpoiler:
rozpiętość jest ogromna także znajdzieszAncymmonnekk napisał(a):Oj nie będziesz musiała nawet zachęcać za bardzo
Ale mam nadzieję, że znajdę coś dla siebie w tych książkach
Karina32 napisał(a):Miałam nadzieję, że zacznę już dzisiaj, a tu księgarnia dopiero dzisiaj wysyłkę robi, więc będą dopiero w poniedziałek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości