kejti napisał(a):Zaczynam czytać Rock Chick Rescue (tak wiem, ciągle o tym trąbię) i pytanko mam bo mam sklerozę. Czy Jet występowała dużo w pierwszej części? Za cholibke nie mogę sobie przypomnieć
kejti napisał(a):oj tak, czyta się bosko, Eddie jest boski
a powiedzcie mi, dlaczego ojciec Jet tak się boi Lee? Z tego co pamiętam to tajny agent ale coś było wspomniane w pierwszej części odnośnie tego jaki był straszny czy to wyjdzie też w drugiej?
"Yeah, it had a blah, blah, blah, with its blahdity, blah, blah. Then there was the blah, blah blah." Of course, he used words for the "blah blahs" but I didn't understand a single one of them."
duzzza22 napisał(a):W Breathe nie jest też łatwo, nudy nie będzie Będą ciężkie tematy, będzie historia gdzie serce się kraje.
I tak dobrze przeczuwasz odnośnie parowania. Pod koniec Lady Luck Lexie próbuje swatać, więc wiesz już kto z kim
duzzza22 napisał(a):Kejti, w tej serii nie zawsze jest do śmiechu. Zobaczysz, że im dalej tym jest hmm poważniej. Są pewne rzeczy, których się nie da przeskoczyć i na niektórych książkach potrzebny jest zapas chusteczek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości