Ancymmonnekk napisał(a):Dziewczyny jestem świeżo po lekturze Jak powietrze A. Czykierdy - Grabowskiej i tak mi się spodobało, że chciałabym jeszcze
A że jestem raczkująca totalnie w świecie polskich autorek to mam pytanko do Was, czy któraś z naszych rodaczek pisze książki o młodych ludziach (takie NA) niekoniecznie po dużych przejściach i z dorobkiem dzieciowo-rozwodowo-traumowym?
Ancymmonnekk napisał(a):Kawo czytałam Zakład o miłość i nie tyle, że mi się nie podobało, ale żeby mi pupkę urwało i żebym chciała więcej - niekoniecznie
Ale nie chce tej autorki przekreślać po jednym książce, więc myślę, że kiedyś do niej wrócę jeśli warto
Księżycowa Kawa napisał(a):Ancymmonnekk napisał(a):Kawo czytałam Zakład o miłość i nie tyle, że mi się nie podobało, ale żeby mi pupkę urwało i żebym chciała więcej - niekoniecznie
Ale nie chce tej autorki przekreślać po jednym książce, więc myślę, że kiedyś do niej wrócę jeśli warto
To może coś z drugiego bieguna, czyli „Boys from Hell”, które pachną mi jakoś Palmer
Ancymmonnekk napisał(a):Dziewczyny jestem świeżo po lekturze Jak powietrze A. Czykierdy - Grabowskiej i tak mi się spodobało, że chciałabym jeszcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość